kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Mayıs 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kylie Minogue İstanbul'a geldi

Yeni Haber
Dünyaca ünlü ses sanatçısı Kylie Minogue, son albümü X'in turnesi kapsamında İstanbul'a geldi. 3 gün Türkiye'de kalması beklenen Minogue, yarın akşam saat 20.00'da Kuruçeşme Arena'da konser verecek.

* FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Bu yılki Brit Ödülleri'nde 'En İyi Uluslararası Kadın Sanatçı' seçilen Kylie Minogue, Bulgaristan'ın başkenti Sofya'dan kendi özel uçağıyla geldiği İstanbul'da Atatürk Havalimanı'na indi. Annesi, babası ve kardeşiyle gelen Minogue, beraberinde 13 bavul getirdi. Dünyaca ünlü yıldızın sahnede, kendisine ait müzik aletlerini kullandığı ve bu cihazları taşıyan 8 tırın Sofya'dan yola çıktığı öğrenildi.

Avustralyalı yıldıza, gecenin ilerleyen saatlerinde gelmesine rağmen, basın mensupları yoğun ilgi gösterdi. Gazetecilerin sorularını cevaplayan Minogue, çalışma arkadaşlarının ve kendisinin İstanbul'a gelmeyi dört gözle beklediğini ve İstanbul'da olduğu için çok heyecanlı ve mutlu olduğunu söyledi. Türkiye'ye yıllar önce kısa süreliğine geldiğini belirten Minogue, Türkiye'de ilk defa sahne alacağını ifade etti.

3 gün İstanbul'da kalması beklenen sanatçı, geceyi geçirmek üzere Lets Ottomans Otel'ine gitti. Minogue, dünya turu yaparak, son albümü X'in turnesi kapsamında 20 Mayıs 2008 Salı günü Kuruçeşme Arena'da konser verecek.

CİHAN