kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Mayıs 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Hava sıcaklıkları artıyor

Yeni Haber
Hava sıcaklıklarının hafta ortasına kadar tüm yurtta 4 ila 6 derece artarak mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi tahmin ediliyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünün yazılı açıklamasına göre, yarın yurdun büyük bir bölümünde yağış beklenmiyor. Doğu bölgeler parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Bingöl ve Muş çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

Salı günü, yurdun kuzeydoğusu ile öğle saatlerinden sonra batı bölgelerin iç kesimleri parçalı bulutlu, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Artvin çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

Çarşamba günü, batı bölgelerin iç kesimlerinde artacak bulutlanma ile birlikte öğle saatlerinden sonra Marmara'nın güneydoğusu, (Balıkesir, Bursa ve Bilecik) Kütahya, Bolu, Eskişehir, Göller Yöresi ve Denizli çevrelerinde, Perşembe ve Cuma günleri ise Karadeniz bölgesi başta olmak üzere Kuzey bölgelerinin iç kesimlerinde kısa süreli ve yerel sağanak yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.

Açıklamada ayrıca, hafta ortasına kadar tüm yurtta mevsim normallerinin üzerinde seyredecek hava sıcaklığının oluşturabileceği olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...