kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Mayıs 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Katil ağabey Ahmad halen cezaevinde yatıyor.

Makyaj yaptı diye öldürdü

DIŞ HABERLER
Almanya'da Afgan asıllı 16 yaşındaki Morsal, makyaj yapıyor ve pop dinliyor diye, ağabeyi tarafından bıçakla öldürüldü..
Almanya'nın Hamburg kentinde, Afgan asıllı 23 yaşındaki Ahmad 16 yaşındaki kız kardeşi Morsal O.'yu 20 bıçak darbesiyle öldürdü... Afgan geleneklerine uymadığı için daha önce de sokak ortasında dövdüğü kız kardeşini bu sefer gece yarısı park alanında döven Ahmad, hırsını alamadı ve kardeşini bıçakla delik deşik etti. Polis geldiğinde kanlar içinde yerde yatan talihsiz genç kızın son sözleri "Beni bu hale getiren ağabeyimdir" oldu. Olaydan 12 saat sonra yakalanan Ahmad, suçunu itiraf ederken hemen hastaneye kaldırılan talihsiz genç kız, vücudunun çeşitli yerlerine aldığı ağır darbeler yüzünden hayatını kaybetti.

TABUTUNA GELİNLİK
Çevresindekiler tarafından çok sevilen Morsal, ağabeyiyle, başörtüsü takmadığı, makyaj yaptığı ve yabancı müzik dinleyip dans ettiği için sürekli kavga ediyordu. Cenaze töreni sırasında genç kızın tabutunun üstüne beyaz bir gelinlik konuldu. Morsal'ın, ağabeyi yüzünden bir dönem kadın sığınma evinde kaldığı belirtildi.
Haberin fotoğrafları