kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Mayıs 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Fenerbahçe defterini kapatmadım'

* Fenerbahçeli kimliğinizle biliniyorsunuz. Uzun süredir yönetimin dışındasınız, geri dönüş veya başkanlık gibi hayalleriniz halen var mı?
Fenerbahçe'den ayrılalı yaklaşık dört yıl oldu. Buna rağmen halen bana Fenerbahçe'yi soruyorlar. Ciddi bir teveccüh görüyorum. Sorunuzuna yanıt verirsem, evet niyetim var.

* Fenerbahçe'nin kaçan şampiyonluğu için ne düşünüyorsunuz? Yönetimin başarısızlığı olarak mı görüyorsunuz?
Şampiyonluğun son dakikada kaçması bizi üzdü tabii. Aslına bakarsanız Avrupa'da bir başarı var. Avrupa'daki başarıyı kim sahipleniyorsa ŞSüper Lig'deki başarısızlık da bence onundur.

* Size yönelik bir diğer eleştiri de Galatasaraylı Mehmet Cansun'un oğlu ile birlikte iş yapmanızdı, hiç pişmanlığınız oldu mu bu konuda?
Evet bir zamanlar büyük eleştiri aldım bu yüzden. Ancak, ortak bir iş yapılmadı aslında, bir proje için bir araya gelindi ve bitti. Ben şeffaf biriyim, istesem başka bir isimle de böyle bir projeyi yürütebilirdim. Ama bunu yapmadım. Hiçbir şekilde bu iş yüzünden pişman olmadım. Ben Fenerbahçe yönetiminde yer aldıysam, bunun nedeni başarılı bir işadamı olmam ve kendi kulvarımda iyi olmamdı. Yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum doğrusu.