kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Mayıs 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
YÜKSEL AYTUĞ

Suda doğum için ihale açılsın!

Son günlerde suda doğum haberlerinin ana haber bültenlerinde sıklıkla kullanılması Hakan Eracun dostumuzun da dikkatinden kaçmamış. Hakan da tutup, pazar sayfasına uygun bir komedi-fantezi yazısı döşenmiş:
- Asım şu işi adam gibi yatakta yapsak olmaz mı?
- Olmaz datlım olmaz. Bak suyu doldurdum küvete, 38 derece sıcaklıkta. - İyi de hem banyodayız hem beni böyle palto-atkı giydirdin, fenalık geçiricem....
- Datlım bak kamerayı da ayarladım. Yarın birisi seyreder, çıplak çıkma deyin giydiriyom seni...
- Asım kim seyredecek bizim banyodaki halimizi? Bu kamera neden?
- Cemile'm, pamuğum, yer fıstığım, bak şimdi çocuk yapmaya niyetlendik. O anı suda görüntülememiz lâzım.
- Neden?
- Cemile çok cahilsin. Doğumu da suda yapıcan. Ana haberlere çıkacaz ya, "Bunu suda mı yaptınız?" diye sorarlarsa elimizde kayıt olsun. Bak şu şampuanla saç kreminin etiketini de düzelt, firmaların ismi okunsun. Bunlar da çocuğa sponsor olacaklar.
(9 ay 10 gün sonra)
- Cemile uzat elini tutiiim. Hangi kamera çekiyo/ Hah, el sallayalım. Ben Asım, babasıyım... Adını Deniz koyacaz. Yaparken de suda yaptık. Hangisi? Bu kamera mı?
- Asım geliyo galiba, sancı başladı.
- Ikın Cemilem, ıkın, kamera çekiyo, gülümse... Adını Kaptan Kusto mu koysak ne?
Hikaye böylece uzar gider... Ana haber bültenlerinde canlı yayınlanan suda doğum görüntüleri için naklen yayın ihalesi de düzenlenir mi acaba? Görüntüler şifreli kanala verilip, decoder de satılır mı? Belli olmaz. Burası Türkiye, burada doğum çok!