kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Mayıs 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Gülse Birsel

Bu çantaların içinde umut var

Öner ÖNGÜN-Mustafa DERYAHAN
Coach'un, Türkiye'deki 29 ünlü isme tasarlattığı ve her biri 2 bin 500 YTL'ye satılan çantalardan elde edilen gelir Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı'na bağışlandı..
Coach firmasının ünlü isimlere tasarımını yaptırdığı ve 'www.umutdolucantalar.com' sitesinden satışa sunulan çantalar büyük ilgi gördü. 2 bin 500 YTL'ye satılan çantalardan elde edilen tüm gelir Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı'na bağışlandı.

TÜRK PAZARINA GİRİŞİNİ KUTLADI
Geçen yıl, Jennifer Aniston, Jennifer Lopez, Leonardo Di Caprio, Demi Moore gibi 65 ünlünün tasarladığı çantaları sergileyen marka, bu yıl da Türk pazarına girişini kutlamak için aralarında Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Fatih Terim, Tarkan, Türkan Sabancı, Hülya Avşar ve Ebru Şallı'nın da bulunduğu ünlü isimlerle çalıştı.

AÇIKARTIRMA İLE SATILDI
Türkiye'den projeye destek veren 29 ünlü ismin tasarladığı çantaların yanı sıra Hollywood'un ünlü aktrisleri Brooke Shields ve Mandy Moore ile Coach'un tasarımcısı Reed Krakoff'un ve Elif Eren'in iki lösemi hastası çocukla birlikte tasarladığı çantalar da Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen gecede yapılan açıkartırma ile sahiplerini buldu. Bu anlamlı projede yer alan isimlerin tasarladığı çantalar 1 Haziran'a kadar İstinye Park Alışveriş Merkezi'ndeki Coach mağazasına görülebilecek.
Haberin fotoğrafları