kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bir çocuğunu, diğerinin gözleri önünde kesti

İlhan DEMİRCİOĞLU
Samsun'da 4 çocuk annesi kadın, "ağladığı" için 3 yaşındaki oğlunun gözü önünde 1.5 yaşındaki oğlunu boğazını keserek öldürdü..
Samsun olay, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde Kesimoğlu ailesinin evinde meydana geldi. Dört çocuk annesi ev kadını Emine Kesimoğlu (34), 11 yaşındaki oğlu Oktay'ı bakkala gönderdi. Bir süre sonra bakkaldan eve dönen küçük çocuk, 1.5 yaşındaki kardeşi Ramazan'ın kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Annesinin de ellerinin kanlı olduğunu fark eden çocuk, dehşete kapılıp komşularına koştu.

İTİRAF ETTİ
"Annem kardeşimi öldürmüş" diye bağıran çocuğun çığlıkları üzerine komşular durumu polise bildirdi. Ekmek bıçağıyla boğazı kesilerek öldürüldüğü belirlenen çocuğun cinayet zanlısı olarak anne gözaltına alındı. Cinayeti 3 yaşındaki oğlu Oğuzhan'ın gözleri önünde işlediği belirtilen Kesimoğlu, emniyette verdiği ifadede suçunu itiraf etti. Psikolojik sorunları olduğu ve ilaç tedavisi gördüğü bildirilen kadın, oğlu Ramazan'ın sürekli ağladığını ve susmadığını belirterek, "bir an için kendini kaybederek" cinayeti işlediğini söyledi. Olay sırasında evde bulunmayan inşaat işçisi baba Muammer Kesimoğlu ise, korkunç olayı duyunca şoka girdi. Baba Kesimoğlu'nun şu anda da işsiz olduğu, ailenin komşuların yardımlarıyla geçindiği öğrenildi.