kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Jolie'nin göbeği şaşırttı!

Yeni Haber
Angelina Jolie ve Brad Pitt 61. Cannes Film Festivalinde adeta aşk tazeliyorlar. İkili dün kırmızı halının üzerinde adeta kumrular gibiydiler. İkiz kız bebeklere hamile olan Angelina Jolie'nin karnının büyüklüğü görenleri şaşırttı. Fakat gene de festivalin en şık ve güzel kadını tereddütsüz Angelina Jolie idi.

* JOLİE-PİTT CANNES'A DAMGASINI VURDU - GALERİ


ANGELINA JOLIE, FRANSA'DA DOĞUM YAPMAYI DÜŞÜNÜYOR

İkiz bebek bekleyen ünlü aktris Angelina Jolie, Fransa'da doğum yapmayı düşündüğünü açıkladı.

BBC'nin internet sitesinde yer alan habere göre, Cannes Film Festivali'nde ''Kung Fu'' adlı filmin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısına katılan Jolie, ''Tam olarak karar vermemekle birlikte Fransa'da doğum yapmayı düşünüyorum'' dedi.

Toplantıda 3'ü evlatlık 4 çocuğunun Fransızca öğrenip öğrenmeyeceklerine ilişkin soru üzerine de Jolie, ''Fransızca bizim evimizdeki ikinci dil. Çocuklarım Fransızca öğrenmeye başladı ve bu onlar için çok iyi'' karşılığını verdi.

32 yaşındaki Angelina Jolie'nin 44 yaşındaki aktör Brad Pitt ile beraberliğinden 2006 yılı Mayıs ayında Shiloh Nouvel adlı bir kız çocuğu dünyaya gelmişti. Çiftin ayrıca 6 yaşında Kamboçya asıllı Maddox, 4 yaşında Vietnam asıllı Pax ve 3 yaşında Etiyopya asıllı Zahara adlı üç evlatlığı bulunuyor.

Evlenecekleri söylentileri de bulunan çiftten Brad Pitt daha önce Jennifer Aniston, Angelina Jolie ise Jonny Lee Miller ve Billy Bob Thornton ile sonu boşanmayla biten evlilikler yapmıştı.