kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
3 YILLIK EVLİYDİLER 3 yıl önce nikâh masasına oturan Aynur-Necmi Akın çiftinin mutluluğu, bir kurşunla son buldu.

Kocasının ardından bebeğini de kaybetti

Mustafa KAYA
Eski emniyet müdürü Şükrü Balcı'nın oğlu Ertuğrul Balcı'nın silahından çıkan kurşunla ölen güvenlik görevlisinin eşi, yaşadığı acıya dayanamayınca 2 aylık bebeğini düşürdü..
İstanbul'un eski emniyet müdürlerinden Şükrü Balcı'nın oğlu Ertuğrul Balcı (48), tabancasından sıktığı tek kurşunla, güvenlik görevlisiyle birlikte henüz doğmamış 2 aylık bebeğini de yaşamdan koparıp aldı. 28 yaşında hayata veda eden genç güvenlikçinin eşi, tüp bebek yöntemiyle sahip olduğu 2 aylık bebeğini, yaşadığı acıya dayanamayınca, düşürdü.

1.9 PROMİL ALKOL
Trajik bir şekilde son bulan baba ile bebeğin hikâyesi 3 yıl önce büyük bir aşkla başladı. Necmi Akın, 25 yaşındayken gönlünü stilist Aynur'a kaptırdı. Bu aşk karşılıksız kalmadı. Ve çift, 3 yıl önce nikâh masasına oturdu. Kısa süre sonra mutluluklarını bir çocukla "taçlandırmak" istediler. Ancak genç kadın normal yolla hamile kalamadı. Bunun üzerine çift, tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmaya karar verdi. Ve mutlu haber, acı sondan 2 ay önce geldi. Aynur Akın, tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı... Çift, bebek için gün sayarken, tek kurşun mutluluktan geriye ölüm, gözyaşı ve eşi ile bebeğini kaybeden bir kadın bıraktı... ABD'de emekli olduktan sonra Türkiye'ye gelen Balcı, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması için Gayrettepe'deki Discorium'a geldi. Aşırı derecede alkollü olduğu için içeri alınmayan Balcı, belinden çıkardığı tabancayla güvenlik görevlisi Necmi Akın'ı öldürdü. 1.9 promil alkollü olduğu tespit edilen Balcı, tutuklandı. Eşinin vurulduğu haberiyle yıkılan genç kadın, yaşadığı acının etkisiyle 2 aylık bebeğini düşürdü. 5 gün sonra da yoğun bakımdaki eşi Necmi Akın'ı kaybetti.

CUMHURBAŞKANI VERDİ
Ertuğrul Balcı'nın olayda kullandığı Smith Wesson marka tabancanın yıllar önce babasına eski bir Cumhurbaşkanı tarafından hediye edildiğini anlattığı belirtildi. Balcı'nın, "Devir edilmediği için belge çıkarılmamış" dediği öğrenildi.
Haberin fotoğrafları