kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Aydın'da tecavüz şoku

AA
Yeni Haber
Aydın'ın Germencik ilçesinde, dört erkek ilköğretim okulu öğrencisine tecavüz ettikleri öne sürülen, üçü bir başka ilköğretim okulunda öğrenci olan dört zanlı tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Ortaklar Beldesindeki bir ilköğretim okulunda okuyan İ.

D. (9), İ.K. (10), M. A. (10) ve M. Ş. (10), adlı öğrenciler, okul çıkışında, bir başka ilköğretim okulunda okuyan M. A. (13), R. A. (14) ve C. A. (18) ile karşılaştı.

M. A, R. A ve C. A, bir sürprizlerinin olduğunu söyleyerek İ. D, İ. K, M. A. ve M. Ş'yi Yeşiltepe mevkisindeki Ortaklar tren garının arkasına götürdüler.

İ. D, İ. K, M. A. ve M. Ş, adlı öğrenciler burada, M. A, R. A. ve C, A'nın, S. Y'nin de(36) yardımıyla kendilerine tecavüz ettiğini ileri sürdüler.

15 Mayıs Perşembe günü yaşandığı öne sürülen olayın ardından ertesi gün öğrencilerinin sınıftaki davranışlarından şüphelenen öğretmenler, iddiayı öğrendikten sonra durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Üç öğrencinin ifadelerine başvuran Asayiş Şube ekipleri, diğer ilköğretim okulu öğrencileri M. A, R. A ve C. A. ile daha önce cinsel istismar suçundan hükümlü olduğu belirlenen S. Y'yi göz altına aldı. Göz altı işlemlerinin ardından Germencik Adliyesine sevk edilen dört zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, Aydın E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Germencik Kaymakamı Niyazi Can, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Mayıs'ta meydana geldiği iddia edilen olayın çok yönlü araştırıldığını belirterek, olayın, İzmir Adli Tıp Kurumundan 20 Mayıs Salı günü gelecek raporların ardından netlik kazanacağını söyledi.