kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Hamza Demireriden

'Vurdum' diyene beraat, 'Suçsuzum' diyene 25 yıl ceza

Nazan ERDEM
Cinayeti önce reddeden, sonra üstlenen sanık inandırıcı bulunmadı. Sanığın ilk ifadesinde suçladığı arkadaşı ise 25 yıl hapis cezası aldı..
Adana'da bir cinayet davasında mahkeme, cinayeti kendisinin işlediğini söyleyen sanığı inandırıcı bulmadı. Sanığın beraatine karar veren mahkeme, ilk ifadesinde suçladığı arkadaşını ise 25 yıl hapse mahkûm etti. 7 Temmuz 2007'de meydana gelen olayda Hakan Görücü (26), otomobiline başka bir araçtan ateş açılması sonucu öldü. Polis, genci öldüren silahın başka bir yaralama olayında kullanıldığını belirledi.

'SEVGİLİME LAF ATTI'
Silahın sahibi olduğu iddiasıyla gözaltına alınan, Hamza Demireriden (19), cinayeti patronu Ferdi Dokumacı'nın (29) işlediğini, kendisine cinayeti üstlenmesi için 10 bin YTL teklif edildiğini öne sürdü. Fakat mahkemede silahı kendisinin kullandığını söyledi. 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın son duruşmasında polisteki ifadesini yalanlayan Demireriden, Görücü'yü kız arkadaşına laf attığı için öldürdüğünü öne sürdü. Tutuksuz yargılanan Ferdi Dokumacı ise suçlamayı reddetti. Dokumacı'yı 25 yıl hapse mahkûm eden mahkeme Demireriden'i ise beraat ettirdi, ancak suçu üstlendiği için hakkında suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi.
Haberin fotoğrafları