kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
YENİ HALİ

Mariah Carey 10 kiloyu nasıl verdi?

Nick Cannon'la evlenerek hayranlarını şaşırtan Mariah Carey'nin şu sıralar keyfine diyecek yok. Yeni albümü 'E=MC2' için 10 kilo veren Carey, kendisine çok güveniyor..
Son günlerin en çok konuşulan isimlerinin başında geliyor Mariah Carey. Nişanlısı Nick Cannon'la Bahamalar'daki evinde sürpriz bir törenle evlenen güzel şarkıcı, 2008 yılının kendisine uğurlu geldiğine inanıyor. Yeni albümü 'E=MC2' ile hayranlarıyla buluşan Carey, evliliğiyle birlikte hayatında yeni bir sayfa açtığını söylüyor. Her zaman balıketli vücuduyla boy gösteren Carey, şimdilerde incecik vücuduyla dikkat çekiyor.

YÜZEREK KİLO VERDİ
Ergenlik döneminden bu yana kilo sorunu yaşayan Carey, son aylarda yaptığı sıkı diyet programı ve sporla 10 kilo verdiğini söylüyor. "Disiplinli bir insanım. Bir şeyi istersem onu mutlaka elde ederim, kilo vermeyi çok istiyordum, bunu da başardım" diyen Carey, formunu yüzerek koruyor.

MAKARNASIZ ZOR!

Seksi şarkıcı günlük diyet programında 1.500 kaloriyi aşmadığını vurguluyor. Yemeklerinde sadece zeytinyağı kullanan Carey, günde üç litre su içiyor. Makarna ve pizza canavarı olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı, "Diyetin en zor kısmı makarnadan uzak durmayı başarmaktı. Şimdi istediğim kiloya indiğim için ara sıra kendimi ödüllendiriyorum" itirafında bulunuyor.
Haberin fotoğrafları