kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Mayıs 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Berlusconi'den kadın vekillere çapkın mesaj

Yasemin Taşkın
İtalya Başbakanı Berlusconi, önceki gün meclis toplantısında iki kadın vekile yazılı not göndererek kur yaptı. Mesajı görüntüleyen basın Berlusconi'yi ti'ye aldı..
İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, okul sıralarına dönen çocuklar gibi daha meclis toplantılarının ilk günlerinden itibaren kadın vekillerine kur yapan pusulalar göndermeye başladı. İtalyan basının "kurt tüyünü kaybeder, huyunu kaybetmez" diyerek eleştirdiği Berlusconi, Nunzia de Girolamo ile Gabriella Giammanco adlı vekillere gönderdiği yazılı mesaj günün konusu oldu.

GÜVEN OYUNU ALDI
Foto muhabirlerinden kaçmayan pusulalarda "Gabri ve Nunzia; çok hoşsunuz! Meclis'te kaldığınız için teşekkürler. Yemek için davet aldıysanız gidin. İkinizi de çok çok öperim. Başkanınız" yazılıydı. Kağıtta gönderilen mesaja milletvekilleri de "Sevgili Başkanımız, yemek davetini sizden gelirse kabul ediyoruz" yanıtı verdi. Başbakan, diğer mesajındaysa daha dikkatli davrandı ve kadın hakları bakanı Mara Carfagna'ya üstünü kapatarak ileti gönderdi. Öte yandan Berlusconi kabinesi dün güven oyu aldı.
Haberin fotoğrafları