kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
TARIM ŞENLİĞİ BAŞLADI ... Denizbank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş ve Denizbank Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, 'Tarım Şenliği'ni tanıttı.

"Tarım şenliğinde 300 milyon YTL'lik kredi hedefliyoruz"

Denizbank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş tarım şenliği kapsamında toplam 150 bin çiftçiye 300 milyon liralık kredi sağlamayı hedeflediklerini açıkladı..
İLİŞKİLİ HABERLER
"Tarım şenliğinde 300 milyon YTL'lik kredi hedefliyoruz"
Denizbank'ın 'Tarım Şenliği' başladı. Dünya Çiftçiler gününde start alan şenlik 15 Mayıs-30 Ağustos tarihleri arasında devam edecek. Denizbank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş, kampanya kapsamında 150 bin çiftçiye 300 milyon YTL'lik tarım kredisi kullandırmayı hedeflediklerini söyledi. Tarım bankacılığı alanında 180 bin çiftçiye hizmet verdiklerini belirten Hakan Ateş, 2008 ilk çeyrek sonu itibariyle kullandırılan tarım kredilerinin 1 milyar YTL'yi aştığını ifade ederek, "Tarım bankacılığında 2008 yılı sonuna kadar toplam 1.5 milyar YTL'lik kredi büyüklüğüne ulaşmayı hedefliyoruz" dedi. Tarım bankacılığında iddialı hedefler koyduklarına dikkat çeken Ateş, 2012 yılına kadar her 4 çiftçiden birinin Denizbanklı olmasını planladıklarını kaydetti. Türkiye'de mevcut tarım kredilerinin 8 milyar YTL seviyelerinde olduğuna işaret eden Ateş, bu rakamın 2012 yılında 25-30 milyar YTL'ye ulaşacak potansiyel barındırdığını da bildirdi.

BİLANÇO SÜRATLE BÜYÜYOR
Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk de tarım şenliği kapsamında gerçekleştirilecek etkinliklerin 6 milyon Euro maliyetli bir bütçeye sahip olduğunu söyleyerek, şenlik kapsamında konserler, köy ziyaretleri, eğitim, sağlık ve yayın faaliyetleri gerçekleştireceklerini kaydetti. Bu arada Hakan Ateş, Denizbank'ın ilk çeyrek bilançosu ile iligili olarak da"Biz çok memnunuz, sonuçlar hedeflerin üzerinde. Çok süratli bir bilanço büyümesi var" dedi.