kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün astrolojik yorumları

Yeni Haber
GÜNÜN YORUMU

Hızlı hareket etmemiz gereken bir gün.Kısa sürede çözümlememiz gereken sorunlar, gündeme gelecektir.Devletler arası taşımacılıkla ilgili gizlilikler kafaları karıştırabilir.Yasa dışı örgütlenmelerde dikkat edilmesi gereken durumlar ortaya çıkabilir. Ev ve emlakla ilgili bir işimiz veya yapılanma söz konusu ise, bütçemizi aşan ekstra masraflar canımızı sıkabilir. Faturalarımız ve gözümüzden kaçan borçlar kapımızı çalabilir. Yollardan beklediğimiz mutlu haberleri alacağız. Bebek bekleyenlere hatırlatırız. Erkek çocuk doğumlarının fazla olacağı bir gün. Güven duygumuzun bizi olumlu bir şekilde yönlendireceği özel gülerimizden biri. Haberleşme konusunda sıra dışı haberlerin bizi şaşırtabileceğini unutmamalıyız. Moda konularının ön planda olması, bizi de saracak.

* DETAYLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

BUGÜN DOĞANLAR

Sevdikleri zaman tüm varlıkları ile karşısındaki kişilere bağalanırlar. Ahenkli, huzurlu bir yaşam ve dostluğa çok düşkün olurlar. Çevresindeki kişilerle diyalaogları mizahi bir şekilde konuşkan ve neşeli tiplerdir. Bir yere uzun süre bağlanmaktan hoşlanmadıkları için, kendilerini geliştirmeye müsaittirler. Entelektüel karakterleri yüzünden kültür düzeyi yüksek kişilerle dostluk kurarlar. Karşı cins üzerinde çekici ve toplum içinde kendilerini belli eden kişilerdir.Ailesine bağlıdırlar. Aile bireylerinin özgürlük sınırlarına girmez ve özel dünyalarına hiç kimseyi kolay almazlar. Her türlü sanatsal olaylara yatkındırlar. Dış görünüşlerine çok önem veririler. Doğuştan bir aristokrat havaları vardır.

KADINLAR


Spora düşkünlükleri ile tanınmışlardır. Giyim tarzından konuşmasına, düşüncelerinden davranışlarına kadar her şey kusursuzdur. Onun eşi herkes tarafından takdir edilen ve kendisine yakışan bir insan olmalıdır. İlişkilerinde mantığa yer yoktur ve kalplerinin sesini dinlerler. Zaman kavramı onlar için değersiz bir olgudur ve yaşamla hep yarış halindedir.

ERKEKLER

Sonsuz bir öğrenme isteği içinde oldukları için çevrelerine asla kayıtsız kalmaları mümkün değildir. Etrafınızda her an eğlenceli bir Boğa görmeniz mümkündür. Yaşam boyunca çevresini sorgulamaktan vazgeçmeyen bu ilginç kişilerin peşine takıldığınız zaman asla sıkılmaz hatta fazlasıyla eğlenebilirsiniz. Duygularını içinde gizlemekten hoşlanırlar. Paylaşmak için uygun dostlara ihtiyaçları vardır.

ÇOCUKLAR

İçine kapanık ve sessiz çocuklardır. Müziğe ve resme kabiliyetleri vardır. Sevdiklerine çok bağlıdırlar. Hayvan sevgileri çok yoğundur. Bellekleri çok güçlüdür. Ellerini çok iyi kullanırlar. Sanat yönü geliştirilirse, ileride çok iyi yerlere gelirler.

Günün Çiçeği: İnci çiçeği, mimoza, Sarı papatya
Günün Rengi: Beyaz, gri, uçuk mavi, Pastel pembeler
Günün Kokusu: Hardal, ıtır, yosun, gül

KOÇ

Değişimi seviyorsunuz.Yaşamda kaybettiğiniz her şeyi bu özelliğinize borçlusunuz.Bugün, kişisel inisiyatiflerinizden daha çok, çevre ile olan ilişkilerinizin seviyesi önem kazanıyor. İş yaşantınızda ilginç konuşmaların yaşanacağını bir gün sizi bekliyor. Huzursuzluğunuzu yenmelisiniz.

BOĞA

Kişisel çekiciliğiniz ve karizmanız, her zaman olduğundan daha güçlü. Toplumda önemli işlerin altına imzalar atacak, uzun zamandır özlediğiniz başarının kapınıza geldiğini göreceksiniz. Güzel rüyalar her zaman görülmez ve siz yaşamı anlamlı bir şekilde yaşayacaksınız. Bugün, kişisel aktiviteleriniz daha çok önem kazanacak.

İKİZLER

İçsel olarak yapmak istediğiniz ve size manevi dinginlik sağlayacak bazı konular, günlük işlerinizde aksaklıklar yaratabilir. Yaşam koşullarınızda arzu etmediğiniz durumları değiştirebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için gerekli güce sahipsiniz. Bugün, aile ile ilgili iç meselelerinize odaklanacaksınız.

YENGEÇ

Askıda kalan ve karar veremediğiniz konularınızı bu dönemde etraflıca düşünecek zamanınız var. Parasal durumlarınız alışılagelmiş koşulları içinde devam edecek. Çünkü, para eviniz çok güçlü etkiler vermiyor. Yalnız yaşayan yengeçleri, heyecanlandıracak kişilerle tanışabilirler. Bugün çevrenizle yardımlaşma konusuna dikkat etmelisiniz.

ASLAN

Güneş, Merkür ve Venüs'ün burcuzdaki seyrinden, olumlu etkileşim alıyorsunuz. Enerjinizdeki ışıltı çevrenizdeki kişileri kolayca etkileyecek. Artık paranızın değerini biliyor, ve hiç kimseye borç vermek istemiyorsunuz. Bugün katılacağını davetlerde birden fazla kişi sizinle ilgilenecektir.

BAŞAK

Kişisel çabalarınız, her anlamda sonuç veriyor. Sosyal ilişkileriniz önem kazanıyor. Yeni kişiler tanıyacak, belki de iş ve arkadaşlığı bir arada yaşayacaksınız. Bu dönem içinde önemli olan arzu etmediğiniz tüm konularınızı istekleriniz doğrultusunda yeniden düzenlemek olmalıdır. Ayaklarınıza ve bileklerinize özen gösterin.

TERAZİ

Düşüncelerinizi saklamakla bir yerlere varamazsınız. Sezgisel yeteneğinizi, yanınızda çalışan kişiler de kullanmalısınız. Bugün sosyal ve zihinsel aktivitelerinizi olumlu bir şekilde birleştirme yeteneğiniz var. Sadece, çevrenize karşı gösterdiğiniz hoşgörüde daha dikkatli olun. Bazı sınırların aşılmamasına özen gösterin.

AKREP

İçinde bulunduğunuz çevresel ortamlara ve koşullara bağımlılığınız azalıyor, bireysel inisiyatifinizin arttığı günlere giriyorsunuz. İçinde bulunduğunuz çevresel ortamlara ve koşullara bağımlılığınız azalıyor, bireysel inisiyatifinizin arttığı günlere giriyorsunuz. Sevdiğiniz kişi ile aileniz arasında da problemler oluşabilir.

YAY

Siz güçlü bir mantığa sahip olmanıza rağmen, bu yıl dengelerinizi korumak için zorlanabilirsiniz. Olağanüstü olaylar ilginiz çekecek, belki de yıllarca içinizde sakladığınız ve açığa çıkmasını beklediğiniz olayları tetikleyeceksiniz. Kişiliğinizi zorlamadan, yaşam enerjinizi dengeleyip, bazı isteklerinizi sınırlandırmalısınız.

OĞLAK

Paylaşım duygularınızın yoğun olduğu bir gün. Toplumsal olgularınızı ön plana çıkarırken, sosyal yaşamda da, yerinizi almanıza yardım edecek. Aşk ilişkilerinizle ilgili yeni başlangıçlar söz konusu. Sizi bekleyen denge savaşları gündeme gelecek. Aşk ve işin bir arada olacağı bazı ikilem çelişkilerin sizi yıpratmasına izin vermemelisiniz.

KOVA

Ruhsal gelişiminizi her şeyden üstün tutmak isteyebilirsiniz. Sizinle aynı düşüncelere sahip kişilerle iş birliği yapmanız mümkün. Her zaman tutucu davranışlar içinde olan sizin, yeni arkadaşlar edinme ihtiyacı içinde olmanız, eski dostlarınızın şaşırmasına neden olacaktır. Bugün yaşamınıza kendi damganızı vuracaksınız.

BALIK

Bugün, alışılmadık bir şekilde sizin adınıza, destekleyici gelişmeler olabilir. Bazı riskler mevcut olmasına rağmen zorlukların üstesinden gelerek ve çekişmeleri yavaş yavaş alt ederek kazanmaya devam edeceksiniz. Parasal hedefleriniz konusunda çok cesaretli olduğunuz için, arzularınıza çok çabuk ulaşacaksınız.