kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber turu

Prens Philip'ten TOFAŞ'a ziyaret
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in eşi Edinburgh Dükü Prens Philip, Bursa'da Tofaş fabrikasını ziyaret etti. Prens Philip, fabrikaya gelişinde, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Koç Holding CEO'su Bülent Bulgurlu, Koç Holding Otomotiv Grup Başkanı Turgay Durak, Tofaş CEO'su Ali Pandır ile Tofaş Endüstriyel Grup Direktörü Massimo Risi tarafından karşılandı. Prens Philip'e, gövde ve pres atölyeleri gezdirildi. Atölyeler hakkında Massimo Risi'den bilgi alan Prens Philip'e ziyarette, gümüşten yapılmış 'Antik Anadolu Arabası' maketiyle 'Cennetin Yansımaları' adlı Bursa çinilerini anlatan bir kitap hediye edildi.

İpek: Kanaltürk'ü 30 milyon $'a aldık
İpek Matbaacılık, Kanaltürk'ün, tüm borçlar dahil 30 milyon dolara devir ve satın alındığını bildirdi. İpek Matbaacılık'tan İMKB'ye gönderilen açıklamada, şöyle denildi: "Bağlı ortaklığımız ATP İnşaat tarafından Kanaltürk TV, Kanaltürk Radyo ve internet sitesini bünyesinde bulunduran yayın grubuna ait, Yaşam Televizyon AŞ'nin yüzde 99.99 hissebine karşılık gelen payların tümü ve bu şirketin sahibi olduğu Yaşam Haber Ajansı, Rektur Reklam Pazarlama ve Gökcan Prodüksiyon şirketlerinin tüm mal varlıkları, TV ve radyo yayın lisansları ve marka hakları da dahil olmak üzere, 30 milyon dolar bedelle devir ve satın alınmıştır.''

TOKİ: Hedef 500 bin konuta ulaşmak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, 2003 yılından bu yana 176 bin konut yaptırdıklarını, bu rakamın bu yıl sonu itibariyle 200 bini aşacağını, hedeflerinin de 500 bin konuta ulaşmak olduğunu bildirdi. Bayraktar, Seyhan Kültür Merkezinde toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Adana'da bin 529 konut, 7 ilkokul, bir tane de 400 yataklı hastane yaptıklarını söyledi. Bayraktar "2003 yılından bu yana 81 ilde 176 bin konut yaptık. Bu çerçevede hedefimiz 500 bin konuta ulaşmak" dedi.

Demirören ailesinin acı kaybı

İş dünyasının köklü kuruluşlarından biri olan Demirörenlerin acı kaybı. Demirören Şirketler Grubu'nun yönetim kurulu başkanı Erdoğan Demirören'in kardeşi, Beşiktaş Kulübü'nün başkanı Yıldırım Demirören'in halası Nurhan Demirören Aksoy dün hayata gözlerini yumdu. Nurhan Demirören Aksoy'un cenazesi 16 Mayıs'ta Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namasının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.
Haberin fotoğrafları