kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kral TV gecesinde erkekler ağır bastı!

Öner ÖNGÜN - İlker GEZİCİ
Halkın SMS'leriyle belirlenen 'Kral TV Video Müzik Ödülleri' gecesi, ünlülerin akınına uğradı. 14 dalda ödül dağıtılan gecede erkek konuk ağırlığı vardı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Kral TV gecesinde erkekler ağır bastı!
Kral TV Video Müzik Ödülleri'nin 14'üncüsü önceki gece, İstanbul Gösteri Merkezi'nde düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. 14 kategoride ödül dağıtılan gecenin en çok konuşulan ismi, gazetecileri görünce birdenbire elbisesini aşağıya indirerek göğüslerini fora eden Hande Kaya adlı DJ oldu. Kaya'nın şöhret uğruna göğüslerini açması şaşkınlık yarattı.

Dolunay sundu
Genç şarkıcı Hülya Evrensel'in ise kalabalık bir koruma ordusu eşliğinde törene faytonla gelmesi de dikkat çekti. Kral Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Seyfi Güner'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen töreni, genç oyuncu Dolunay Soysert sundu. Arif Sağ, Ferhat Göçer, Cahit Berkay-Moğollar, Deniz Hürel ve Kubat'ın şarkılarıyla renk kattığı törende; usta tiyatrocu Müjdat Gezen'in skeçleri de konukları çok güldürdü.

Ünlüler katıldı
Müzik dünyasının ödüle doyduğu gecenin davetlileri arasında; TMSF Başkanı Ahmet Ertürk, MESAM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Binboğa, MÜYORBİR Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kocatepe de bulunuyordu. Törende erkek konuklar ağırlıktaydı.
Haberin fotoğrafları