kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
33 milyon $ 20 milyon $

Evin para babası kim?

Brad Pitt mi yoksa Angelina Jolie mi? David Beckham mı Victoria mı? Marc Anthony mi, Jennifer mı? Dünyaca ünlü çiftlerde, hangi tarafın daha çok para kazandığını People dergisi inceledi ve eve para getirenin her zaman erkek olmadığı ortaya çıktı..
Brad Pitt ve Angelina Jolie
* Brad: 2007'de filmlerden ve Plan B adlı yapım şirketinden 35 milyon dolar kazandı.
* Angelina: Filmlerden ve anlaşmalardan yılda 20 milyon dolar kazanıyor. St.John markası ile yaptığı anlaşmadan 12 milyon dolar aldı.
* Harcamaları: Malibu, Santa Barbara, New Orleans ve New York'da evleri var. Jolie, yıllık kazancının üçte birini yardım derneklerine veriyor. Çift, geçen yıl çeşitli derneklere 8.5 milyon dolar bağışladı.

Beyonce Knowles ve Jay-Z
* Jay-Z: Geçtiğimiz yıl 115 milyon doların üstünde para kazandı. 300 milyon dolar değerinde bir internet sitesine sahip. Rocawear adlı giyim markasını 204 milyon dolara sattı.
* Beyonce: Geçtiğimiz yıl 54 milyon dolar civarında para kazandı. Çeşitli markaların reklamlarında oynamak için 16 milyon dolar aldı.
* Harcamaları: Kazandıkları paranın çoğu hiç bitmeyen tatillere, alışverişe ve hediyelere gidiyor.

Eva Longaria ve Tony Parker
* Eva: Geçtiğimiz yıl 'Desperate Housewives' dizisinden 10, çeşitli markaların reklamlarından ise 6 milyon dolar kazandı.
* Tony: Oyuncusu olduğu San Antonio Spurs takımından 11 milyon dolar aldı. Çeşitli markaların reklamlarında yer alarak 8 milyon dolar kazandı. Geçtiğimiz yıl çıkardığı rap albümü ise ona 500 bin dolar kazandırdı.
* Harcamaları: Çift, şu sıralar en çok, San Antonio'da yaptırdıkları hayallerindeki ev için para harcıyor.

David ve Victoria Beckham
*
David: Geçtiğimiz yıl, futbol takımı LA Galaxy'den ve reklamlarında oynadığı çeşitli markalardan tam 33 milyon dolar kazandı.
* Victoria: Üç ay için yeniden biraraya gelen Spice Girls projesinden 20 milyon dolar kazandı.
* Harcamaları: Paranın büyük çoğunluğu gayrimenkule gidiyor. Çiftin üç evi ve sekiz lüks arabası var.

Jennifer Lopez ve Mark Anthony
* Jennifer: Albüm ve bilet satışlarından, giyim ve parfüm markasından yılda ortalama 20 milyon dolar kazanıyor. Kendi adını taşıyan parfümlerinin şirket değerleri tam 225 milyon dolar. Henüz çekimine başlamadığı filmler için 15 milyon dolar karşılığında anlaştı.
* Marc: Albümlerinden ve turnelerinden yılda 11 milyon dolar kazanıyor.
* Harcamaları: Para en çok mücevherlere ve lüks arabalara gidiyor. Ama çiftin, ikizleri Max ve Emme doğduğundan beri parayı daha çok onlar için harcamaya başladığı söyleniyor.

Nicole Kidman ve Keith Urban
* Nicole: Geçtiğimiz yıl, rol aldığı filmlerden 32, Chanel'le anlaşmasından ise 4 milyon dolar kazandı.
* Keith: 2007'de çıkardığı albümü ve çıktığı turnelerden 35 milyon dolar kazandı.
* Harcamaları: Avustralyalı çift, lüksü çok seviyor. Hokulani adlı 7 milyon dolarlık yatlarıyla sık sık denize açılıyorlar. Şu sıralar, 2.5 milyon dolar değerinde bir ev yaptırıyorlar.

Seal ve Heidi Klum
* Heidi: Victoria's Secret, Project Runway defilelerinden ve 'America's Next Top Model' programının Alman versiyonundan tam 8 milyon dolar kazandı.
* Seal: Albümün CD ve internet satışlarından, turnelerden 3 milyon dolar elde etti.
* Harcamaları: Parayı daha çok Seal'in harcadığı söyleniyor. Tam bir otomobil tutkunu olan şarkıcının sekiz arabası var. Ama en çok parayı karısı Heidi'yi mutlu etmek için harcıyor.

Tom Brady ve Gisele Bundchen
* Tom: New England Patriots takımında oynayan Brady, geçen yıl, takımdan ve çeşitli markalarla yaptığı anlaşmalardan 31 milyon dolar kazandı.
* Gisele: Çeşitli markalar için yaptığı modelliğin karşılığında geçtiğimiz yıl 33 milyon dolar kazandı. New York'taki evini geçtiğimiz mayısta 11 milyon doların üstüne sattı.
Haberin fotoğrafları