kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Oğuz, kuş yutmuş gibi kahkahama çok sinir olurmuş

'Mucize' adlı yeni albümüyle kısa sürede 'En Çok Satanlar' listesinin zirvesine yerleşen Demet Akalın, FHM dergisine cesur açıklamalar yaptı: Tanışmadan önce Oğuz'a sinir olurdum. O da benim kuş gibi kahkaha atmamdan nefret edermiş..
Yeni albümünde 'Disko Kraliçesi' olarak lanse edilen Demet Akalın, özel hayatıyla ilgili esprili açıklamalar yaptı. FHM dergisine röportaj veren ünlü şarkıcı, 'Mucize' adlı yeni albümü hakkındaki polemiklerle ilgili de "Kimin ne söylediğini hiç önemsemedim. Bu da bana daha çok prim kazandırdı" dedi.
* En büyük hatam; en son söylenecek lafı en başta söylemem. Bunu da tamamen hakkımı savunmak için yapıyorum. Ama bu albümde, kim ne söyledi hiç önemsemedim. Hiç yorum yapmadım. Bu bana daha fazla prim kazandırmaya başladı.

Moralim bozuluyor

* Klibim eleştirildi ama işine güvenen insanları bu çok bağlamaz. Beni de bağlamıyor. Sonuçta Türkiye'de yaşadığım ve Türk insanıyla iş yaptığım için ya yönetmene güveniyorum ya da fotoğrafçıya.
* Yabancı dergileri karıştırıyorum, yabancı klipleri izliyorum. Her şeyi takip etmeye çalışıyorum. Çünkü gerçekten çok bildiklerini sanıp, aslında hiç yaratıcı bir şey yapmayan insanlar var. "Bak bu benim kendi fikrim" deyip de gelen olmuyor.
* Seneler sonra Hülya Avşar'ı çok daha iyi anlamaya başladım. "Herkes saldırmak zorunda mı bu kadına?" diyordum. Neyse ki piyasadan çekildi belki biraz rahatlamıştır. İnsanın mermer gibi bir sinir sistemi olması lazım. Oysa ben duygusal bir insanım. Bazen demoralize olmuyor değilim.

Mağaza dolaşıyoruz
* Ben kız arkadaşlarımla yaptığım muhabbetleri Oğuz'la (Kayhan) da yapıyorum. Dedikodu yapıyorum. Bir şeye canım sıkıldığında ilk onu arıyorum. O da aynı şekilde. Mühim olan birbirini tanıyabilmek ve o sınırı koruyabilmek. Ama artık evlenmeyi düşünmüyorum ve Oğuz'a da düşündürtmüyorum.
*
Evimize girerken kişiliklerimizi kapı önünde bırakıyoruz. Liseli aşıklar gibi oluyoruz kapımızı kapattığımız zaman. Film seyrediyoruz, arkadaşlarımızı eve davet ediyoruz, o arkadaşlarıyla kağıt oynuyor, ben internete giriyorum.
* Gece hayatını sevdiğimiz için arkadaşlarımızla gece dışarı çıkıyoruz, tatillere gidiyoruz. Birlikte alışveriş yapıyoruz. Oğuz pek çok erkeğin aksine hiç sıkılmadan benimle mağaza mağaza dolaşır. Oğuz benimle gurur duyan ve daima destek olan bir hayat arkadaşı olarak yer alıyor yanımda.
* Oğuz çok gezen bir tipti. Beni dinlemeye gelirdi. Onu görünce, "Yine geldi bu uyuz" derdim. O zamanlar pota işareti yaparak 'Unuttum' şarkısını istiyordu... "Alın şu adamı buradan" diyeceğim geliyordu; nefret ediyordum. O da benim kuş yutmuş gibi kahkaha atmamdan nefret edermiş!

Güzel yönlendiririm

* Ben sık sık "Maço erkek sevmem" falan derim ama çaktırmadan da çok güzel yönlendiririm karşımdakini. Erkekleri birazcık şişireceksin ki, kendilerini bir şey zannetsinler. Tabii ki her kadın gibi kontrol edilmeyi severim ama sadece ben istersem!
* Biraz daha uzun olmayı çok isterdim. Mesela bacak boyumun biraz daha uzun olmasını arzu ederdim. Ben kendimi çok beğenmem aslında. Bütün eski erkek arkadaşlarım ve Oğuz, ayaklarımın güzel olduğunu söylerler.
* Oğuz yıllar önce beni dinlemeye gelmiş o zamanki sevgilisiyle. Tüm gece benim ayaklarıma o kadar çok bakmış ki, sonunda kız arkadaşıyla kavga etmişler. Kaç sene öncesinden bunu hatırlıyor.
Haberin fotoğrafları