kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Hande 'gay'lerin rüyalarını süslüyor

Esin ÖVET
"Gay'lerle aramızda özel bir bağ var" diyen Hande Yener, 'Kraliçe Fabrika' adlı filmde bir gay'in rüyasına giren pop yıldızı olacak..
Hande Yener ilk kez bir sinema filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Aile bağlarına, gençliğe, ilişkilere, aşka, sekse, aldatmaya ve romantizme farklı bir bakış açısıyla yaklaşmayı hedefleyen 'Kraliçe Fabrika' adlı filmin senaryosu ve yönetmenliği Ali Kemal Güven'e ait. Gay'lerin en çok sevdiği isimlerden biri olan ve her fırsatta "Gay'lerle aramızda özel bir bağ var" diyen Hande Yener, filmde bir gay'in rüyasına girecek. Rüyasında, gay ile konuşup akıl verecek olan Hande Yener, filmde tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi bir pop yıldızını oynayacak.

Amatör ruhla yapılıyor

Şimdiye kadar birçok sinema filmi teklifi aldığını ancak kabul etmediğini söyleyen ünlü popçu, "Bu film tamamen amatör ruhla yapılıyor ve senaryosu harika. Okuduğum an hiç düşünmeden kabul ettim" dedi. Amatör oyuncuların rol alacağı filmde Hande Yener'in yanı sıra sosyetik güzel Billur Kalkavan da rol alacak.