kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Akkaya'nın son bağımlılığı "at yarışları"

AYDIN HAMZA- SAKLAMBAÇ
Yeni Haber
Mankenliği bıraktıktan sonra oyunculuk, sunuculuk ve halkla ilişkiler işleri ile ilgilenen Deniz Akkaya'nın yeni tutkusu at yarışları olduğu ortaya çıktı.

Arkadaşının yarış atını izlemek için İstanbul Veliefendi Hipodrumu'na giden Deniz'in, yarış koşarken çok heycanlanması etraftaki yarışseverlerin gözünden kaçmadı.

ÇOK SEVDİ
Veliefendi'ye gitmişken altılı ganyan oynamayı da ihmal etmeyen Deniz Akkaya'nın Veliefendi'de çok eğlenceli bir gün geçirdiği ve bundan sonra da sık sık Pazar günleri yapılan at yarışları için hipodrama gideceği söyleniyor. Bu arada Deniz Akkaya kendisine geçtiğimiz yıllarda bir tay satın almıştı. Tayına "Denizatı" adını veren Deniz, atları sevmeye böyle başladı. Öte yandan, magazin dünyasında atlara düşkün olan tek isim Deniz Akkaya değil...

BİRÇOK ÜNLÜ İSMİN ATI VAR
Melisa Eliyeşil'in babası Necmettin Eliyeşil, Sergen Yalçın, Osman Yağmurdereli, Sibel Can, İbrahim Tatlıses, İsmail Türüt, Faruk Tınaz, İlyas İlbey, Talip Öztürk, Gülben Ergen ve Aysun Kayacı gibi birçok ünlü ismin kendisine ait atı bulunuyor.