kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Mayıs 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
OKUR TEMSİLCİSİ
Okur Temsilcisi

Galadaki elbise

3 Mayıs tarihli gazetede, baş sayfada sürmanşete yerleşen haberlerden biri, ünlü "Sex and the City" dizisinin oyuncusu Sarah Jessica Parker'la ilgiliydi.
Kısa haber şöyleydi:
"Sex and the City filminin ünlü oyuncusu Sarah Jessica Parker, filminin New York'taki galasına kendi tasarladığı 4 sterlinlik (10 YTL) elbiseyle katıldı ve ucuz giysiyle de şık olunabileceğini gösterdi. Angelina Jolie ve Kate Moss da ucuz şıklığın öncüsü olmuştu."
İkinci sayfada haber ayrıntılarla devam ediyordu.
Diziden sonra yapılab aynı adlı filmin galasına katıldığı belirtilen oyuncunun, o ucuz elbiseyle çekilmiş bir fotoğrafı da haberin yanına yerleştirilmişti.
Kendisini "Sex and the City fanatiği ve sıkı bir Sabah okuru" olarak tanıtan Mina Akıncı, bu haberden "rahatsız oldum" diyor.
Neden?
"Haberden ucuz elbise giyme hadisesinin Sex and the City galasında çekildiği sonucu çıkıyor. Üşenmedim araştırdım. Haber herhalde Daily Mail gazetesinden alınmış. Parker bu elbiseyi eşinin oynadığı "Then She Found Me" adlı filmin galasında giymiş. Haberlerde Sex and the City galası diye bir ifade geçmiyor."
Düzeltme ve uyarı için teşekkürler.
Dış Haberler Servisi'nin yoğun bir gününde aceleye getirme sonunda çıkan bir hata olduğu anlaşılıyor ve okurlardan özür dileniyor.