kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Mayıs 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Erdoğan, önceki gün Talip Kahraman El Sanatları Merkezi'nde cam işi yapan kadınlarla sohbet etti.

Erdoğan: Sizi bırakmam

Bülent AYDEMİR RİZE
"70 milyonun Başbakanıyım" diyen Erdoğan Rize'de el sanatları merkezi açılışında kadınların, "Bizi bırakmayacaksınız değil mi" sorusuna, "Siz, beni bırakmazsanız ben sizi bırakmam" yanıtını verdi..
Cumhurbaşkanlığına aday olmayacağını İstanbul Kumkapı'daki balıkçılara açıklayan Başbakan Tayyip Erdoğan, kapatma davasıyla ilgili olarak, "Yasaklı hale gelirse siyaseti bırakacak" söylentilerine yine vatandaşlarla sohbetinde yanıt verdi. Erdoğan, memleketi Rize'nin Gündoğdu ilçesinde Talip Kahraman El Sanatları Merkezi'nin açılışında kadınların, "Bizi bırakmayacaksınız değil mi?" sorusuna, "Siz beni bırakmazsanız ben sizi bırakmam" yanıtı verdi.

ANNESİNİ UNUTMADI
Erdoğan, gazetecilere İstanbul'da oturan annesi 80 yaşındaki Tenzile Erdoğan'ı bugün telefonla arayarak, anneler gününü kutlayacağını söyledi. Tenzile Erdoğan, kısa süre önce bir kaza geçirmiş ve vücudundaki kırıklar nedeniyle ameliyat olmuştu. Erdoğan'ın yanına yaklaşan bir vatandaş da "20 yıldır buradayım sizi göremiyorum. Yaylalara çıkıyorsunuz ama buraya gelmiyorsunuz" diye serzenişte bulundu. Erdoğan'ın, "Nereye çıkmışım?" sorusu üzerine vatandaş, "Ayder'e" dedi. Bunun üzerine Erdoğan, "Ben Ayder'e gitmedim. Biz buralardayız, çalışıyoruz, açılışlar yapıyoruz" dedi. Erdoğan, vatandaşın, "Sizi görmek istiyoruz" demesi üzerine, "İsteyen gelip beni buluyor, görüyor. Ben 70 milyonun Başbakanıyım. Onlar gelip beni buluyor" dedi.