kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Mayıs 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Annemiz her şeyimiz!

In Style dergisi Anneler Günü dolayısıyla 5 ünlü Hollywood starını anneleriyle biraraya getirdi. "Gerçek sevgi yuvanızdadır" diyen yıldızlar aynı fikir üzerinde birleşti: Annemiz her şeyimiz!..
Margie Larter&Ali Larter
'Heroes' dizisinin ünlü yıldızı Ali Larter, hayatı boyunca annesinin kendisini yalnız bırakmayacağından emin bir şekilde büyüdüğünü söylüyor. İtalya'da modellik yaptığı yıllarda annesinin kendisini sık sık ziyaret ettiğini belirten Ali Larter, "Dostluğumuz da bu sayede başladı" diyor. Margie Larter şunları söylüyor: "Diziden bir rol arkadaşı bana 'Harika bir kızınız var' dediğinde çok mutlu olmuştum."

Susan Duff&Hilary-Haylie Duff
İki tane yetenekli kızı olduğu için onlarla gurur duyduğunu belirten Susan Duff şunları söylüyor: "Her ikisi de çok tatlı ve zekidir. Her pazar akşamı biraraya gelir, ailece yemek yeriz. Günde en az 34 kez telefonda konuşuruz." Hilary Duff, geçtiğimiz yıl çok zor günler geçirdiklerini belirterek şöyle devam ediyor: "Annem ve babam boşandığı için hep birbirimize destek olduk. Gece-gündüz, ne zaman birbirimize ihtiyacımız olsa, hep birlikteydik."

Dorothy Davis&Kristin Davis
'Sex and the City'nin yıldızı Kristin Davis, annesinin ailelerinin omurgası olduğunu söylüyor. Davis, "Annemle gurur duyuyorum, onun sayesinde ben de bağımsız olmayı ve ne istersem elde etmeyi öğrendim" diye konuşuyor. Ailesinin kariyerini çok desteklediklerini belirten güzel oyuncu, "Annem de tiyatroyu çok sever" diyor. Kızının aslında çok utangaç birisi olduğunu belirten Dorothy Davis, "Onun yaptıklarını ve başarılarını görünce, dünyanın en mutlu annesi oluyorum" şeklinde konuşuyor.

Susan Sarandon&Eva Amurri
Kızıyla her zaman arkadaş gibi olduklarını söyleyen Susan Sarandon, Eva Amurri'nin çocukluğunu şu sözlerle anlatıyor: "Eva 9 aylıkken konuşmaya başladı ve o günden beri hiç susmadı! Şaka bir yana; o benim hayatımdaki en iyi arkadaşım. Kızımla tatile çıkmaya bayılıyorum." Annesinin çocukluğunda da en iyi arkadaşı olduğunu söyleyen Eva Amurri ise, "Birlikte saatlerce saklambaç oynardık, sayesinde hiç sıkılmadım" diye konuşuyor. Annesinin yolunda ilerleyen genç oyuncu Amurri, şu sıralar yeni filmi 'The Life Before Her Eyes' ile gündemde...

Dorothy Sims&Molly Sims
"Molly her zaman sevgi dolu ve neşeli bir çocuktu. Evimizin neşesi oydu" diyen anne Dorothy Sims, kızı ortaokul yıllarına geldiğinde New York'a taşındıklarını ve kızının bir modellik ajansına kayıt olduğunu söylüyor. Molly Sims ise, "Annem sayesinde hayatımda pişmanlık duyacağım çok az şey yaşadım" diye konuşuyor.
Haberin fotoğrafları