kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Mayıs 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Sosyete 'İstanbul'u çok sevdi!

Diamond Line, İstanbul'un simgeleri olan tarihi mekanlarından esinlenerek 'Diamond Of İstanbul' adıyla özel bir koleksiyon hazırladı. 27 parçalık koleksiyonun City's Nişantaşı'ndaki tanıtımına çok sayıda sosyetik isim katıldı.
İstanbul sosyetesi, yaşadığı şehri artık boynunda taşıyacak! Çünkü Türkiye'nin en ünlü mücevher firmalarından Diamond Line, İstanbul için özel bir koleksiyon tasarladı. İstanbul'un tarihi dokuların detaylarından esinlenerek tasarlanan 'Diamond Of İstanbul Koleksiyonu' 27 parçadan oluşuyor. Dolmabahçe Sarayı, Kız Kulesi, Rumeli Hisarı, Topkapı Sarayı, Galata Kulesi gibi birçok medeniyetin izlerini taşıyan ve mekanlardan esinlenerek tasarlanan mücevherler görücüye çıktı. Bu özel koleksiyonun tanıtımı, Türkiye ve dünyanın en ünlü markalarını aynı çatı altında buluşturan City's Nişantaşı'ndaki Diamond Line mağazasında yapıldı.

TAKILAR KAPIŞILDI
Çağlı Şıkel, Tülin Şahin ve Fatoş Kabasakal, mini bir defileyle İstanbul takılarını ünlü davetlilerin beğenisine sundu. İstanbul'un tarihi güzelliklerini, pırlantaların sonsuz ışıltısı ile birleştiren 'Diamond Of İstanbul Koleksiyonu'nu yakından görmek isteyen sosyetenin birçok ünlü ismi tanıtımda bir araya geldi. Siren Ertan Çarmlıklı, Begüm Şen, Ayşegül Toplusoy, Sevgi Toprak gibi ünlü sosyetik isimler koleksiyonun her parçasını yakından inceledi. Gözlerini takılardan alıp da beni görenlerle sohbet ettiğimde anladım ki, hepsi koleksiyona hayran kalmış. Bu arada birçoğunun da 27 parçalık koleksiyondan bol bol sipariş verdiğini öğrendim. Bu takılardan satın alanlar, dilerim davetlerde sık sık pişti olmazlar!!!