kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
İşadamı Halit Cıngıllıoğlu tarafından yaptırılan okulun açılışında çocuklar folklor gösterisi yaptı.

Erdoğan: Dava benim değil, milletin davası

Bülent AYDEMİR GÜNEYSU
Erdoğan, kapatma davasının ardından ilk kez geldiği babaocağı Güneysu'da Sarıkamış'ta şehit düşen annesinin dedesi Kemal Mutlu'nun adının verildiği okulun açılışını yaptı..
Başbakan Tayyip Erdoğan, AK Parti kapatma davasının ardından ilk kez geldiği memleketi Rize'nin Güneysu ilçesinde hemşerileriyle dertleşti. Erdoğan, kapatma davasına göndermede bulundu ve sert mesajlar verdi. Erdoğan, "Bu dava benim değil, milletin davası, bu partiyi Hasan- Hüseyin değil, millet kurdu. Demokrasiden, istikrardan rahatsız oldular. Sular asla yokuşa akmaz" dedi. Erdoğan'ın açılışını yaptığı okula Sarıkamış'ta şehit düşen annesinin dedesi Kemal Mutlu'nun adı verildi. Erdoğan konuşmasında şu mesajları verdi:

MİLLET KURDU
*
Türkiye'nin aydınlığa doğru yürüyüşü ne benim, ne partimin, ne hükümetimin davasıdır. Bu dava milletin davasıdır. Bu partiyi, ben, Hasan, Hüseyin, bir-iki kişi kurmadı. Bu partiyi millet kurdu. nŞunu herkes bilmelidir ki sular asla yokuşa akmaz. Bu yürüyüş, Türk milletinin yürüyüşüdür. Bizim siyasetimizin temeli millet iradesidir, bizim istikametimiz milletin istikametidir.

* Ey muhalefet bir şey yapmak istiyor musun, iktidar yarışına ortak olmak istiyor musun? Ne yapacağını söyle. Erdoğan MOBESE sistemi ile el sanatları merkezinin açılışını da yaptı.