kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Mayıs 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

MEB'de görevden alma silsilesi

Yeni Haber
Milli Eğitim Bakanlığı'na ait atama kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Atama kararlarına göre, Milli Eğitim Bakanlığı Müşavirliği'ne Sema Gezgincan getirildi. Iğdır MillEğitim Müdürü Cemil Öztürk başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Öztürk, 2003 yılında Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürütürken, 2003 yılında görevden alınmıştı. Bir yıl sonra mahkeme kararıyla bu görevine geri dönen Öztürk, tekrar Bakanlık kararı ile merkez de görevlendirildi. Daha sonra tekrar görevine dönen Özütürk, bugün yine görevinden alındı.

NİĞDE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YILMAZ 4 GÜN GÖREV YAPABİLDİ

Niğde MillEğitim Müdürü Mürsel Yılmaz'ın başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınmasına karar verildi. Yılmaz, Çanakkale'de Milli Eğitim Müdürlüğü görevi yaparken aralarında bazı AKP'li Belediye Başkanları'nın da olduğu birkaç kişiyle sürtüşme yaşadığı için Ordu'ya tayin edilmişti. Daha sonra mahkeme kararıyla görevine 2 kez dönmesine rağmen Yılmaz, 3 Mart 2008 tarihinde son olarak da Niğde'ye atanmıştı. Burada 4 gün görev yapan Yılmaz, 7 Mart'ta ise Milli Eğitim Bakanlığı'ndan gelen bir yazı ile Bakanlık Müşavirliği'ne atandığını öğrendi. Yılmaz Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar doğrultusunda ise Niğde'deki görevinden alındı.

Erzurum MillEğitim Müdürlüğüne, Mehmet Rağip Üye atandı. Üye, Siirt Milli Eğitim Müdürlüğü görevini de yerine getirmişti. Ardahan MillEğitim Müdürü Şemsettin Görgülü de başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı. Elazığ MillEğitim Müdürlüğü görevine ise Hasan Dal atandı.

(ANKA)