kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Mayıs 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Kağıt kebabı

İnce ince doğranmış soğanları, yağla beraber bir tencereye koyup, pembeleştirin. Daha sonra tencereye etleri de ilave edip, renkleri dönene kadar kavurun. 2 su bardağı suyu da ekleyip, kısık ateşte etler yumuşayıncaya kadar pişirin. Ateşten indirdiğiniz ete, garnitürü, küp küp doğradığınız domatesi, kıyılmış dereotunu, tuzu ve kekiği ekleyip, harmanlayın. Hazırladığınız bu karışımı birer porsiyonluk olarak yağlı kağıda sarıp, fırına verin. Önceden ısıtılmış fırında 15-20 dakika pişirdiğiniz yemeği sıcak olarak servis yapın.

MALZEMELER 6 kişilik
* 500 gr. koyun eti

* 2 adet soğan

* 1 su bardağı garnitür (Bezelye, havuç, patates)

* 2 çorba kaşığı tereyağı ya da margarin

* 1/2 demet dereotu

* 3 adet domates

* Tuz

* Kekik