kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"Babasına kızdı, kızına tecavüz etti" iddiası

Yeni Haber
Isparta'da, çelik kapı ticaretiyle uğraştığı bildirilen bir kişi, alacak verecek meselesinden tartıştığı kişinin 10 yaşındaki kızını, dün akşam saatlerinde kaçırıp tecavüz ettikten sonra, elleriyle boğmaya çalıştığı, bayılan kızı öldü zannedip bir dere kenarına attığı iddiasıyla yakalandı.

İddiaya göre, 28 yaşındaki H.K, bir süre önce borç meselesi yüzünden tartıştığı A.Ö'nün ilköğretim okulu 4'üncü sınıf öğrencisi olan kızı H.G.Ö'yü(10), dün akşam saatlerinde Gökçay mevkisindeki evinin yakınından kaçırıp, iş yerine götürdü. Burada tecavüz ettiği kızı otomobile bindiren H.K, elleriyle boğmaya çalıştığı kız çocuğunu ''öldü zannedip'' Darıderesi kenarına bıraktı.

Dere kenarında gece yarısı kendine gelen ve yoldan geçen vatandaşlar tarafından bulunan H.G.Ö, Isparta Doğumevi Hastanesi'ne kaldırıldı. Küçük kız tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Doktorlar, kız çocuğunun sağlık durumunun iyi olduğunu, ancak tecavüze uğradığının belirlendiğini açıkladı.

Küçük kızın ifadesi üzerine, ''Cinsel saldırı, adam öldürmeye tam teşebbüs ve kız kaçırma'' suçlamalarıyla yakalanan H.K'nin Emniyet Müdürlüğündeki sorgusuna devam edildiği bildirildi.

10 YAŞINDAKİ KIZA TECAVÜZ ETTİĞİ İDDİA EDİLEN ZANLI TUTUKLANDI

Isparta'da, alacak verecek meselesinden tartıştığı kişinin 10 yaşındaki kızını, dün akşam saatlerinde kaçırıp tecavüz ettikten sonra, elleriyle boğmaya çalıştığı, bayılan kızı öldü zannedip bir dere kenarına attığı iddiasıyla yakalanan zanlı tutuklandı.

Küçük kızın dün akşam götürüldüğü iş yerini polise bildirmesi ve yapılan araştırma sonucu babasıyla anlaşmazlığı bulunduğu belirlenerek, gözaltına alınan 28 yaşındaki H.K, sorgusu tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Adliye'de cumhuriyet savcısı ve nöbetçi hakim tarafından ayrı ayrı sorgulanan zanlı ''cinsel saldırı, adam öldürmeye tam teşebbüs ve kız kaçırma'' suçlarından tutuklandı.

Zanlı H.K'nin iki kez evlendiği ve her iki eşinden birer çocuğu bulunduğu, ikinci eşinden de ayrılmak üzere olduğu öğrenildi.

İDDİA

İddiaya göre, 28 yaşındaki H.K, bir süre önce borç meselesi yüzünden tartıştığı A.Ö'nün ilköğretim okulu 4'üncü sınıf öğrencisi olan kızı H.G.Ö'yü (10), dün akşam saatlerinde Gökçay mevkisindeki evinin yakınından kaçırarak, iş yerine götürmüştü. Burada tecavüz ettiği kızı otomobile bindiren H.K'nin, elleriyle boğmaya çalıştığı kız çocuğunu ''öldü zannedip'' Darıderesi kenarına bıraktığı öne sürülmüştü.

Dere kenarında gece yarısı kendine gelen ve yoldan geçen vatandaşlar tarafından bulunan H.G.Ö, Isparta Doğumevi Hastanesi'ne kaldırılmış, küçük kızın tecavüze uğradığı anlaşılmıştı.

(AA)