kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Pınar Altuğ sarhoşluk hissi veren gözlüğü taktıktan sonra düz yolda yürümekte zorlandı.

Dikkat edin kaleyi çift görüyorum!

İlker GEZİCİ
Güvenli otomobil sürüşü konusunda gençleri bilgilendirmek için bir etkinliğe katılan Pınar Altuğ taktığı gözlüklerle sarhoş oldu, kaleye top atamadı!..
Pınar Altuğ Atacan, Volvo Car Türkiye'nin güvenli otomobil sürüşü konusunda gençleri bilinçlendirmek üzere önceki gün Bahçeşehir Üniversitesi'nde düzenlediği etkinliğe katıldı. Altuğ, 'Güvenli sürüş, alkolsüz sürücü' projesi kapsamında Amerika'dan getirilen ve kişide 170 promil alkollü olduğu duygusu yaratan gözlüklerle, alkol alan kişinin görüş, algı ve reflekslerinin nasıl zayıfladığını uygulamalı olarak gösterdi. Gözündeki gözlüklerle önce yerdeki kırmızı şeridin üzerinde yürümeye çalışan Altuğ daha sonra boş kaleye top atmaya çalıştı. "Kaleyi çift görüyorum, dikkat edin" sözleriyle kalenin arkasında duran basın mensuplarını uyaran Altuğ, basket atışında da başarılı olamadı.

Taksiye biniyoruz
170 promil alkollü izlenimi yaratan gözlüklerle zor anlar yaşadığını söyleyen Pınar Altuğ şöyle konuştu: "Gazetelerde her gün alkollü gençlerin yaptığı kazaları okuyoruz. Onları tanımasak bile canımızdan bir parça kopuyor. Bazen 'Direksiyona Pınar geçti' diye haber yapılıyor ya, aslında kim alkol almadıysa o geçiyor direksiyona. Alkollü kimsenin aracına da binmiyoruz. Çok mecbur kalırsak taksi kullanıyoruz."
Haberin fotoğrafları