kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Lafoloji

* "Kadın yapınca ne oluyorsa, erkek de onun erkek versiyonu oluyor. Hatta kalabalık içerisinde 'ne kadar çok 'o...pu' var' diye sayacaksanız, önce erkekleri sayın."
-Emre Aydın

* "Kudret Sabancı ile sekiz aydır birlikteyim. Şimdi benim için de 'reklam yapıyor' diyenler çıkacaktır ama ihtiyacım yok. Çünkü çıkacak bir kasetim yok."
-Radyocu Nilüfer Bıyıklı

* 'Aileler çok dikkatli olun. Çocuklarınızla arkadaş, kardeş gibi olun. Onlara yol gösterin. Çocuklarınızla diskoya da gidin. İlk içkisini siz verin, içtiğinde başına neler geleceğini bilsin!"
-Tuba Altıntop

* Severek ayrılmak zorunda kalan iki kişi ne kadar büyük bir acı çekerse, biz de şu an onu çekiyoruz. Pişman olduğumuz zamanlar olmuyor değil. İki hafta oldu ama inanın günler geçmek bilmiyor."
-Tolga Egemen'den ayrılan Ece Sükan

* "Bana kızlarım 'Nünüş' derler, torun da öyle diyecektir. 'Anneanne'yi artık 20 yıl sonra, ben şöyle meyveli geniş şapkamı taktığımda diyebilir!"
-Nilgün Belgün

* "Bugün bakın, televizyonlarda gördüğünüz çok güçlü kadınların yanında erkek göremezsiniz. Daha akıllı, daha politik kadınların yanında görürsünüz ama düz giden kadınların yanında göremezsiniz."
-Nurseli İdiz
Haberin fotoğrafları