kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Mustafa Yüksel Uçar

Beylikdüzü'nün 80 milyon $'a 'Marka'sı olacak

01.05.2008
Beylikdüzü'nde inşası biten Marka City, 16 Mayıs'ta açılıyor. 80 milyon dolara mal olan alışveriş merkezinde 7 mağaza ve 6 salonlu bir sinema da bulunacak..
BEYLİKDÜZÜ'NDE inşaatına iki yıl önce başlanan Marka City, 16 Mayıs'ta hizmete girecek. Mağazaların yanı sıra 3 bin 200 metrekarelik alanda fitness center'ı da olacak alışveriş merkezi için 80 milyon dolar harcandı. Toplam 20 bin metrekarelik alanda kurulan Marka City'de 18 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor. 4 bin metrekarelik yeşil alana sahip olan alışveriş merkezinde 650 araç kapasitesine sahip 8 bin metrekarelik açık ve kapalı otopark da yer alıyor. 6 kattan oluşan alışveriş merkeziyle ilgili bilgi veren Marka City Genel Müdürü Mustafa Yüksel Uçar, "Sabahtan akşama kadar kalmak isteyen insanlar için sporundan eğlencesine, kuaföründen kültürüne, yemeğinden alışverişine tüm ihtiyaçların karşılanacağı bir yaşam merkezi oluşturduk" dedi.

Doluluk oranı yüzde 95
Günlük 15 bin ziyaretçinin beklendiği Marka City, yüzde 95 doluluk oranına sahip. Metrekaresi ortalama 60 dolardan kiralanan Marka City'de 10 yürüyen bir de sabit merdiveni olan 8 yangın çıkışı bulunuyor. Toplam 70 mağazanın ve 6 salonlu bir sinemanın da olduğu alışveriş merkezi ortalama 600 kişiye iş imkanı sağlayacak. Marka City'de yer alacak bazı mağazalar ise şöyle: Carrefour, YKM, Teknosa, Turkcell, Altınbaş, Sarar, Goldaş, Vestel, Adil Işık, Assos, Bereket Döner, Sultan Ahmet Köftecisi.
Haberin fotoğrafları