kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günbatımı'nda 40 konut teslim için eylülü bekliyor

Büyükçekmece Mimarsinan'da inşa edilen Günbatımı Konutları'nda fiyatlar 160 bin YTL'den başlıyor. Mert İnşaat'ın eylülde teslim edeceği projesinin örnek dairesi hazır..
İLİŞKİLİ HABERLER
Günbatımı'nda 40 konut teslim için eylülü bekliyor
Mert İnşaat tarafından projelendirilen Günbatımı Konutları, 3 bloktan meydana geliyor. İstanbul'un Avrupa yakasında Büyükçekmece Mimarsinan bölgesinde hayata geçirilen proje, toplam 40 konuttan oluşuyor. Günbatımı Konutları, 2 bin 600 metrekarelik bir arazi üzerinde inşa ediliyor ve projede toplam 6 bin metrekarelik konut alanı bulunuyor.

Dubleks ve normal daireler
Günbatımı Konutları'ndaki 40 daire 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerinde inşa ediliyor. Hem dubleks hem de normal dairelere yer verilen projede 4+1 tipindeki konutların tümü dubleks şeklinde ve 1+1 tipindeki tüm konutlar da normal daire olarak planlanmış. 2+1 ve 3+1 konutların ise dubleks ve normalkat seçenekleri bulunuyor.Projedeki konutların en küçüğünün büyüklüğü 75 metrekare olarak hesaplanıyor. Günbatımı Konutları'ndaki en büyük daire ise 240 metrekare büyüklüğünde. Deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen projedeki her daire için kapalı otopark yapılıyor. Site güvenliği ile bağlantılı görüntülü intercom sisteminin de kurulacağı projede yeşil alanlara da yer veriliyor. Günbatımı Konutları'ndaki sosyal tesislerde de spor merkezi ve sauna bulunuyor. Yüzme havuzunun dışında bir de süs havuzuna yer verilecek projede mantolama sistemi, merkezi su deposu, yangın söndürme sistemi de yer alıyor.