kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Mayıs 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Oto'da kuaförlü sinemalı servis dönemi

22.04.2008
Tüketiciler otomobillerinin bakımı yapılırken, sinema salonunda gösterimde bulunan filmlerden birini izleyebiliyor, saçlarını kestirebiliyor..
Satış sonrasında yaşanan kıyasıya rekabet nedeniyle, otomotiv servisleri müşterilerine farklı hizmetler sunmaya başladı. Esenler'de bulunan AVEK Otomotiv, Audi, Volkswagen ve Seat marka araçların bakımı sırasında müşterilerine sinema, kuaför, bilardo, internet, çocuk oyun alanları ve ayakkabı boyacısı gibi imkanlar sunuyor. Aracını AVEK servisine bırakan müşteriler, bakım ve tamirat gibi işlemler sırasında isterse tesislerin sinema salonunda gösterimde bulunan filmlerden birini izleyebiliyor. Kuaförde saçlarını yaptırabiliyor veya bilardo oynayabiliyor. İnternet bağlantılı bilgisayarla işlerini takip ederken aynı zamanda ayakkabılarını da boyatabiliyor. AVEK'e çocuklarıyla birlikte gelenler de unutulmamış. Siz sinemada film izlerken, çocuklarınız da özel oyun odasında veya araba yarışı simülatöründe vakit geçirebiliyor.

Taksitli ödeme
Müşterilerine bu kadar geniş bir hizmet yelpazesi sunan ilk ve tek otomobil servisi olduklarına dikkat çeken AVEK Otomotiv Genel Müdürü Hakan Çakır, aylık 6500 araç kapasitesi bulunan ve tesislerine ulaşımın çok kolay olduğunu belirtti. Çakır, "Otoban bağlantı yolu kullanılarak rahatlıkla AVEK'te olunabilir. İstanbul'un her noktasından ulaşım mümkün. Ayrıca buraya gelemeyecek durumda olan müşterilerimizin araçlarını kapılarından alarak tamamlanmış vaziyette götürüp teslim edebiliyoruz" diye konuştu. AVEK Otomotiv, servise gelmek için zaman ayıramayan müşterilerine de yeni bir hizmet sunuyor. İstanbul'un neresinde olursa olsun aracınız istediğiniz adresten alınıp, servis işlemi yapıldıktan sonra yine verdiğiniz adrese teslim ediliyor. Hem de bu hizmet ücretsiz olarak veriliyor. Araç bakımını seyahat günlerine denk getirmek isteyen Volkswagen, Audi ve Seat sahipleri için de AVEK'te yine benzer bir hizmet düşünülmüş. Kendi aracıyla havaalanına giden müşteri burada AVEK yetkilisi tarafından karşılanıyor ve aracı teslim alınıyor. Seyahat süresinde bakım ve tamirat gibi işlemler yapıldıktan sonra dönüşte yine AVEK yetkilisi tarafından havaalanında karşılanan müşteri aracını teslim alabiliyor. Ayrıca, araç bakım ve tamirat ücretlerine 18 taksit imkanı sunuluyor. Türkiye'nin önde gelen 15 sigorta şirketiyle anlaşmalı olan AVEK Otomotiv'de, sigorta kapsamına giren işlemler için herhangi bir ödeme yapılmasına da gerek duyulmuyor.