kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Mayıs 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Mehmet Özcan

O vali yardımcısı siz misiniz?

İlhan DEMİRCİOĞLU / SAMSUN - SABAH
Kocaeli Vali Yardımcısı iken, yasak aşk iddiasıyla geçici görevle Samsun'a gelen Mehmet Özcan'a, katıldığı ilk toplantıda şok soru: O vali yardımcısı siz misiniz?..
Kocaeli Vali Yardımcılığı görevini yürütürken adı, Nüfus Müdürlüğü'nden Nükhet Oruç'la aşk skandalına karışan ve geçici görevle Samsun Vali Yardımcılığı'na atanan Mehmet Özcan, yeni görev yerinde katıldığı ilk toplantıda "Basında okuduğumuz o vali yardımcısı siz misiniz?" diye sorulunca şok oldu.

'SİZ HER YAZILANA İNANMAYIN'
Geçen çarşamba günü Samsun'da görevine başlayan Vali Yardımcısı Mehmet Özcan, katıldığı ilk toplantıda şok bir soru ile karşılaştı. Toplantıda üst düzey bir katılımcı, Vali Yardımcısı Mehmet Özcan ile önce tanışıp el sıkıştı. Ardından ise "Basında okuduğumuz o vali yardımcısı siz misiniz?" diye sordu. Bu soru üzerine kısa süreli şok yaşayan Özcan, "Evet o benim. Ama basından okuduğunuz her şeye inanmayın. Bunlar doğruları yansıtmıyor" dedi. Toplantının ardından valiliğe dönen Mehmet Özcan, 15 gün izin alarak Samsun'dan ayrıldı. Mehmet Özcan, 5 Ekim 2006'da Kocaeli Vali Yardımcılığı görevine getirildi. İddiaya göre evli 2 çocuk babası Özcan, kendi emrinde çalışan Nüfus Müdürlüğü'nde görevli ve bir süre önce eşinden ayrılmış Nükhet Oruç'la aşk yaşamaya başladı. Bunun üzerine Vali Gökhan Sözer, durumu İçişleri Bakanlığı'na bildirerek genç kadınla imam nikâhı kıydırdığı da öne sürülen Mehmet Özcan'ın görevden alınmasını istedi. Bu gelişmeler sonrası Vali Yardımcısı Özcan, geçici görevle Samsun'a gönderildi.
Haberin fotoğrafları