kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Pete Doherty cezaevinden çıktı

Yeni Haber
İngiliz rock şarkıcısı Pete Doherty, şartlı tahliye şartlarını ihlal ettiği için çarptırıldığı bir ay hapis cezasını tamamlayarak cezaevinden çıktı.

Babysnamples grubunun solisti 29 yaşındaki şarkıcı, Londra'nın batısında bulunan Wormwood Scrubs cezaevinin önünde kendisini karşılayan gazetecilere, serbest kaldığı için mutluluğunu dile getirerek, bir kadeh içmek ve kedileriyle zaman geçirmek istediğini söyledi.

Libertines müzik grubuyla yaptığı çalışmalarla da tanınan Doherty, medyada da sık sık yer alan uyuşturucu kullandığına ilişkin iddialar nedeniyle yakın zamanda birkaç kez yargılandı. Uyuşturucu kullandığını ve trafik kurallarını ihlal ettiğini geçen Ekimdeki duruşmasında itiraf eden Doherty, 4 aylık şartlı tahliye cezasını ihlal etmesi üzerine hapse atıldı.

Manken Kate Moss ile "bir dargın, bir barışık" ilişkisiyle medyanın ilgi odağı olan, halen Moss'tan ayrı yaşayan Doherty, hapis cezası yüzünden 26 Nisanda Royal Albert Hall'da vereceği konserinin tarihini değiştirmek zorunda kaldı.

Her seferinde uyuşturucuyu bırakma taahhüdünde bulunan şarkıcının, kaldığı cezaevinde İslam dinine yakınlık duymaya başladığı iddia edilmişti.

AA