kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
GÖZLEME KEYFİ... Erdoğan,Vakıf Haftası açılış töreninin ardından Altınpark'ın içinde bulunan Ankara Evi'nde Mutlu Aile Yaşam Derneği'nin düzenlediği kermesi gezdi. Erdoğan'a peynirli gözleme ikram edildi.

'Millet geleceğine sahip çıkacaktır'

ANKARA
Başbakan Tayyip Erdoğan, Vakıflar Haftası töreninde, örtülü biçimde AK Parti hakkındaki kapatma davasına göndermede bulundu. Erdoğan, "Bugün varız, yarın yokuz. İnşallah bu vefakâr millet, Türkiye'nin geleceğine, istikrarın geleceğine, demokrasinin geleceğine, hukukun geleceğine aynı sadakatle sahip çıkacaktır. İnşallah bir daha bu milletin boynu eğilmeyecektir" dedi. Türk toplumuna ait yüce değerlerin ve bu değerleri insana hizmet için yürüten kurumların "geçmişte kalmış, yürürlüğünü yitirmiş" olarak algılanmasının kabul edilemez olduğunu söyleyen Erdoğan, şu mesajları verdi:

* Allah bize o felaket günlerini, kriz ortamlarını bir daha yaşatmasın. O günlerde gösterilen sabrın, yardımlaşmanın meyvelerini şimdi topluyoruz. Bugünlerde gösterdiğimiz sabrın, metanetin, vakarın, izzetin karşılığını da inşallah yarın göreceğiz

* Bizler emanet taşıyıcılarız. Bugün varız, yarın yokuz. Milletimize, insanlığa ne kadar hizmet edebilirsek o kadar müsterih olacağız.

* Türkiye daha çok demokrasiyi, daha çok adaleti, daha çok kalkınmayı hak eden bir ülkedir. Bu millet hiç şüphesiz daha iyisine, en iyisine layıktır.

* Bizim iktidarımızda devlet, millete sahip çıkmış, millet de daha büyük aşkla devletine sahip çıkmıştır. İstikrara sahip çıkmak budur, güvene sahip çıkmak budur, ülkesinin geleceğine sahip çıkmak budur. İnşallah bu vefakâr millet, Türkiye'nin geleceğine, istikrarın geleceğine, demokrasinin geleceğine, hukukun geleceğine aynı sadakatle sahip çıkacaktır. Ve inşallah bir daha bu milletin boynu yere eğilmeyecektir.