kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
16 yaşındayken çektirdiği bu pozlarda, Angelina Jolie rahat tavırları ve profesyonelliğiyle fotoğrafçısını şaşırtmayı başarmış.

Her şeyi aynı dövmeleri hariç!

33'lük Angelina Jolie'nin geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan 16 yaşında çektirdiği fotoğraflarına bakıldığında o yıllarda vücudunda hiç dövme olmaması dikkat çekiyor..
Angelina Jolie'nin gençlik döneminde mayo ve bikiniyle çektirdiği fotoğraflar geçtiğimiz günlerde In Touch dergisine kapak olmuş ve gündeme oturmuştu. Jolie, henüz daha reşit değilken çektirdiği fotoğraflarda Sean McCall isimli bir fotoğrafçıya baştan çıkartıcı pozlar vermişti.

GÜZELLİĞİ HİÇ DEĞİŞMEDİ
Angelina Jolie, daha o yıllarda ileride adından çok söz ettireceğini kanıtlamıştı. Bugüne kadar fotoğraflarla ilgili bir açıklama yapmayan ünlü yıldızın bu pozlarına dikkatlice bakıldığında, o yıllarda vücudunda hiç dövme olmaması dikkat çekti. Sırtına 4 çocuğunun doğum yerlerinin koordinatlarını dövme yaptıran Jolie'nin ayrıca vücudunda sol bileğinin iç tarafında ağabeyi James Haven'ı simgeleyen bir 'H' harfi dövmesi var. Sol kolunda şair Tenessee Williams'tan bir dize ve vücudunun çeşitli yerlerinde Japonya'da ölüm işareti, iki Kızılderili sembolü, bir ejderha ve büyük siyah bir haç dövmesi bulunuyor. Aradan 17 yıl geçmesine rağmen güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen Jolie, şimdilerde sevgilisi Brad Pitt'le birlikte önümüzdeki aylarda dünyaya gelecek ikiz bebeklerinin heyecanını yaşıyor. Bebeklerini Fransa'da doğurmak isteyen Jolie, şu sıralar Fransa'da aldıkları yeni evleriyle ilgileniyor.
Haberin fotoğrafları