kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Kaplumbağa börek

Sosisleri ortalarından ikiye bölüp, uçlarını bıçakla keserek çıkartın. Milföy hamurlarını ikiye bölün ve ortalarına birer sosis koyup, sarın. Ek yerleri tepsinin içine gelecek şekilde tepsiye dizin. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp, çörek otu ve susam serpin. Önceden ısıttığınız fırında kızarana kadar pişirerek servis yapın.

MALZEMELER 5 kişilik
*
1 paket milföy hamuru

* 5-6 adet sosis

* 1 adet yumurta

* Biraz çörek otu

* Susam