kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Türk erkeklerinin, Kıskançlık yapma ve karşısındakinin söylediklerini dinlemeden kendi bildiğine inanma' huyundan vazgeçmeleri lazım. Güvenmeyi bilmeleri gerekiyor."

Aşık olup evlenmek doğru bir şey değil!

ESİN ÖVET - MAGAZİN
İtalyan eşi Massimo ile boşanma kararı almadan önce Men's Health dergisine verdiği röportajında "O çok güzel bir insan, onu çok seviyorum" diyen spiker Burcu Esmersoy, ayrılık sonrası dergiyi arayıp o cümleleri böyle değiştirtti..
Spor spikeri Burcu Esmersoy, iki yıl önce evlendiği Massimo Cusimano'dan 20 gün önce boşanma kararı almış ve evi terk etmişti. Boşanma kararı almadan önce aylık, erkek spor dergisi Men's Health'e röportaj veren Esmersoy, kesin kararını verdikten sonra dergi yöneticilerini arayıp, röportajda değişiklik yapmak istediğini söyledi.

ERKEK TEK EŞLİ KALAMAZ
Erkekleri çok iyi tanıdığını anlatan güzel sunucu, karşı cinsle ilk buluşmadan evliliğe kadar giden yolda erkeklerin atması gereken adımları değerlendirdi. Boşanma kararı almadan önce dergiye "Sadakat peşinde koşmuyorum. Erkekler tek eşli kalamazlar" diyen Esmersoy, kendisini evliliğe götüren nedenleri şöyle sıralamıştı: "Bana iyi davransın, güzel baksın, sırtımı dayayayım istiyorum. Sadakat peşinde koşmuyorum."

EVLİLİK ÇOK İYİ GİDİYOR
Esmersoy, röportajda eşi Massimo için de "O çok iyi kalpli ve güzel bir insan. Elindekilerle güzel yaşamayı bilen mükemmel bir erkek. Evliliğimiz çok güzel gidiyor ve onu çok seviyorum" demişti. Bu sözleri içeren röportajdan sonra boşanma kararı alan Esmersoy, konuşmayı değiştirdi. Bu kez "Bence aşık olup evlenmek doğru bir şey değil!" diyen Esmersoy, herkesin belli kriterler araması gerektiğini söyledi. Esmersoy, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Kimisi sadakat ya da ilgi bekler, kimisi de para ya da güzellik peşindedir. Bir defa akıllı bir kadının tüm bu özelliklerin hepsini birarada bulamayacağını kabullenmesi gerekiyor. Belli kriterlerinizin olması gerekiyor; ama bunları belirlemek için de belli yaşta olmanız lazım. 30 yaşına gelmiş bir kadının yaşadığı ilişkilerden aldığı derslerden sonra gelinen bir nokta, budur."

HAYAT SÜRÜYOR

30 yaşından küçük bir kız ile evlenmenin erkeklere güzel geleceğini anlatan Esmersoy, ancak daha sonra yaşanacak problemlerin de göz önünde bulundurması gerektiğini söyledi. Esmersoy boşanma konusundaki fikirlerini ise, "Hayat devam ediyor. Zaten yaz da geldi. Yaz demek yeni kararlar alıp yeni adımlar atmak demek" diyerek özetledi.
Haberin fotoğrafları