kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Komik tasarımlar güldüren isimlerle buluştu

Binnur Kaya
Bu tasarım çok eğlenceli. Evimin her köşesinde bir tane olsun isterdim. Her gördüğümde neşeleneceğime inanıyorum. Çünkü ben eşyalarla duygusal bağ kurabilirim. Sevdiğim bir eşyadan kolay kolay vazgeçemem. Eşyalarıma, bir ruha sahipmiş gibi kıymet veririm. Ama eşyalarım kırılsa üzülmem, çünkü ferahlıktır diye düşünürüm.

Cengiz Küçükayvaz
Yaratıcılık dediğimiz şeyin sınırının olmaması, beni her zaman etkilemiştir. Bu ürünlerin hepsi matematik işi. Matematikle estetiği birleştirip insanların önüne sunmak oldukça zor bir şeydir. Kullanmasanız bile evin bir köşesine koyup, teşhir edebilirsiniz ve görmekten büyük keyif alırsınız.

Gürgen Öz

The Kiss adlı bu koltuk çok orijinal bir fikir. Olmaz denilenin, akla gelmeyecek şeyin, biri tarafından olur hale getirilmesi büyüleyici oluyor. Hayatın içinde var olan şeyleri konumluyoruz, 'bu budur, başka bir şey olamaz' diye düşünüyoruz. Tıpkı burada dudağın koltuk olarak algılanabilmesi gibi, var olanı başka şekilde algılatmak zor bir iş.

Özge Özberk
Bu, benim olmasını isteyebileceğim bir koltuk. Benim evimin minimal yapısına bile uygun. Ağır görünmesine rağmen hemen hemen her tarza yakışır bana göre. Eşim, alışverişe meraklıdır, enteresan şeyler bulur. İkimiz de birbirimizden kararsızız. Ama ilginçtir, ayrı ayrı çıksak da aynı şeyi beğenip alıyoruz.
Haberin fotoğrafları