kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Pilaki

Fasulyeleri haşlayıp, süzün. Bir tencereye yarım ay şeklinde doğradığınız soğanı ve biraz yağ koyup, kavurun. Daha sonra rendelediğiniz kerevizi ve küp küp doğradığınız havucu ilave edin. Salçasını da ekledikten sonra 5 dakika pişirin. Fasulyeleri de tencereye koyup, üzerini bir parmak geçecek kadar su ilave edin. Şeker ve tuzu da ekleyip, kısık ateşte fasulyeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Kıydığınız maydonozu üzerine serpip, soğutun ve servis yapın.

MALZEMELER 6 kişilik
* 1 su bardağı kuru fasulye

* 1 adet kereviz

* 2 adet soğan

* 1 adet havuç

* 1 çay bardağı zeytinyağı

* 2 adet kesme şeker

* 1/2 demet maydonoz 1 çorba kaşığı domates salçası

* Tuz