kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Mayıs 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
 
06:30 Kahvaltı Haberleri
08:20 Ne Pişirelim?
08:50 Kadının Gücü
10:45 Yerli Dizi
13:00 Gün Ortası
13:20 Kadın Olmak
14:45 Yerli Dizi
16:40 Yerli Dizi
19:00 atv Ana Haber Bülteni
19:50 Spor
20:00 Yerli Dizi
22:20 Yerli Dizi
00:30 Haber Program
02:50 Sinema
 
00:30 Haber Program
Muhabir.
Suat Kozluklu ile 'Muhabir', ilaç dünyasını mercek altına alıyor. 'Ağrı kesicilerde bulunan parasetamol maddesi kansere mi neden oluyor? Türkiye'de de kullanımı artan antidepresanlar şiddeti mi körüklüyor? Kolesterol düşürücü ilaçlar, erkekliği yok mu ediyor?' tüm soruların yanıtlar ekranda. atv 00.30
 
20:00 Yerli Dizi
Yağmurda kalıp üşüten Vahide'nin durumu ağırdır. Ailesi onu neşelendirmek için her yolu denemektedir.
Elveda Rumeli merakla beklenen yeni bölümüyle karşınızda. Bu akşam izleyenleri yine duygusal anlar bekliyor. İşte bu bölümün özeti: Ramiz ve Fatma, durumu iyice ağırlaşan Vahide'nin başında çaresizdir. Ahmet Ekrem'in Manastır'dan getirdiği hekim; Vahide'nin durumunun kritik olduğunu, moralini olabildiğince yüksek tutmalarını söyler. Ramiz ve tüm ailesi içleri kan ağlarken, Vahide'yi neşelendirebilmek için her yolu denerler. Diğer tarafta cephedeki sahra hastanesinde gözlerini açan Mustafa, onunla ilgilenen Bihter Hemşire'ye kim olduğunu anlatmaya çalışır. Aleks ise, dedesini de alıp temelli olarak Pürsıçan Kasabası'nı terk etmeden önce Zarife'yi son bir kez daha görecektir.
atv 20.00
 
22:20 Yerli Dizi
Laçin'i Selim'in yanında gören Ömer çılgına dönüyor. Şüphe içindeki Ayten ise kızı Laçin'i takibe alıyor.
Hatice Şendil, İpek Tenolcay, Cihan Okan ve Sarp'ın oynadığı 'Yaban Gülü'nde heyecan artıyor. Bu akşam: Laçin'i, Selim'in yanında gören Ömer çılgına döner. Selim'i yumruklar, Laçin'i ise saçlarından sürükleyerek eve götürür. Ayten, Laçin'i dinler ama onun da içine bir kuşku düşmüştür. Ve biricik kızı Laçin'i takip etmeye karar verir. Hüsnü ise intikam peşindedir. Sonunda Ömer'i tuzağına düşürür. Bu arada Selim, Laçin'e yardım etmek, varoş kızından prenses yaratmak arzusundadır. Ama duygularının tahlilini tam olarak yapamaz.
atv 22.20 YABAN GÜLÜ