kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Mayıs 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Windows Vista'nın Türkçe versiyonunu yayınladı

29.04.2008
Microsoft'un Windows Vista işletim sistemi kullanıcıları için hazırladığı toplu güncelleştirme paketinin (Service Pack 1) Türkçe versiyonu yayınladı.

Microsoft'tan yapılan yazılı açıklamada, ''Şu ana kadar Windows Vista için yayınlanmış tüm güncelleştirmelerin yanı sıra, işletim sisteminin performansını, güvenilirliğini ve güvenliğini artıran birçok yeniliği de barındıran Türkçe Windows Vista Service Pack 1, Windows Update'den ya da Microsoft Türkiye Web sitesinden ücretsiz indirilebilecek'' denildi.

Açıklamada, şu bilgilere de yer verildi:

''Microsoft tarafından Windows Vista için geliştirilen performans, güvenilirlik ve güvenlik artırmaya yönelik güncelleme ve yeniliklerin toplu halde sunan Service Pack 1, 4 Şubat 2008 tarihinde kullanıma sunuldu.

Kullanıcı deneyimini daha da zenginleştirmeyi hedefleyen ve en kısa sürede kullanıma hazır hale getirilen, en kapsamlı hizmet paketi olarak dikkat çeken Windows Vista Service Pack 1 bugün itibarıyla Türkçe olarak da pazarda.

Service Pack 1, Windows Vista için diğer sistemlerle uyumluluk, performans, geliştirilmiş donanım desteği ve uyumluluğu, güvenlik ve güvenilirlik, masa üstü yönetimi, kurulum ve yükleme gibi alanlarda bugüne dek yayınlanmış tüm güncellemelerin yanı sıra bir çok geliştirme de içeriyor.''

AA