kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Mayıs 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Gaziantep'te kaza: 4 ölü

Yeni Haber
Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasında 4 kişi öldü 5 kişi yaralandı.

Bahaeddin Nakıboğlu Bulvarı ile 25 Nolu Cadde'nin kesiştiği noktada sürücüleri tespit edilemeyen 27 AZ 882 plakalı otomobil ile kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen 63 FD 977 plakalı otomobil çarpıştı. Kazanın ardından 27 AZ 882 plakalı araç takla atarak yaklaşık 20 metre sonra durabildi. Kazada, 3 kişi olay yerinde, bir kişi de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Sevda Çelik, Mahammed, Jülide, Gazi ve Aynur Kılıçparlar Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazadan sonra kazaya karışan arabalardan birinin sahibi olduğunu iddia eden Ali O. isimli bir kişi Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Güven Polis Merkezi'ne başvurarak otomobilinin çalındığı yönünde ihbarda bulundu. Kazaya karışan 63 FD 977 plakalı otomobil Şehitkamil ilçesine bağlı Merveşehir Mahallesi'nde terk edilmiş olarak bulundu. Yapılan araştırma sonucu otomobili kullanan kişinin Ali O. olduğu tespit edildi. Ali O., emniyet yetkililerine verdiği bilgide, kaza sırasında yanında kardeşi Şükrü O.'nun da bulunduğunu söyledi. Şükrü O., ise ağabeyinin verdiği bilginin tersine o saatte arkadaşları ile birlikte olduğunu ifade etti.

Kazada hayatını kaybeden şahısların isimleri şöyle: Mehmet Batuhan Çelik (5), Mehmet Ali Çelik (39), Zeydan Kılıçparlar (32) Ali Kılıçparlar (53).
Çelik ve Kılıçparlar ailesinin piknikten dönüş yaptığı iddia edildi. Polis, Ali O.'yu gözaltına aldı.

CİHAN