kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Mayıs 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ağrı'da polis noktasına roketli saldırı

Yeni Haber
Ağrı'nın Patnos ilçesi çıkışında bulunan polis noktasına bir grup terörist tarafından roketli saldırı düzenlendi.

Patnos-Ağrı karayolunun 5. kilometresinde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ve Denetleme Amirliği kontrol noktasına tahminen 5 kişilik bir grup tarafından roketli ve ağır makinalı tüfeklerle saldırı yapıldı.

Atılan roketlerin polis noktasına isabet etmediği, güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine teröristlerin gece karanlığından faydalanarak kaçtıkları bildirildi. 10 dakika süren çatışmada herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı. Bölgeye intikal eden jandarma tarafından başlatılan arama ve tarama operasyonu devam ediyor. Patnos Kaymakamı Tuncay Dursun, saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldığını açıkladı.

Dursun, "Bölge Trafik ve Denetleme Amirliği binasına yönelik çaprazdan roketli saldırı yapıldı. Atılan roketlerin isabet etmemesi can ve mal kaybını önledi. Kısa süreli bir sıcak temasın ardından teröristler kaçarken, bölgeye jandarma ekipleri ve Ağrı'dan Özel Harekat timleri sevk edildi. Teröristlerin attığı roket sayısının 2 ile 4 arasında olduğunu düşünüyoruz." dedi.

(CİHAN)