kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Mayıs 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Demet Akalın'a şok iddianame

Yeni Haber
Şovmen Mehmet Ali Erbil ve kızı Sezin Erbil'e hakaret ettiği öne sürülen şarkıcı Demet Akalın hakkında 2,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, Sezin Erbil ile Mehmet Ali Erbil ''müşteki'' sıfatıyla yer aldı.

İddianamede, müşteki Sezin Erbil ile kamuoyunda ''Alişan'' olarak tanınan Serkan Alişan Tektaş'ın 5 yıllık arkadaşlıktan sonra 6 Ocak 2007 tarihinde nişanlandıkları kaydedildi. Çiftin 2007 yılının Nisan ayında nişanı bozduğu belirtilen iddianamede, bu durumun kamuoyuna da duyurulduğu ifade edildi.

İddianamede, Demet Akalın'ın bir televizyon kanalında yayımlanan Tektaş'ın doğum günü partisinde, müştekileri kastederek, ''Oğuz, ben ve Alişan beraber geziyoruz ama olmuyor, Alişan yalnız kalıyor. Biran önce ona şerefli bir babanın şerefli bir kızını bulmak istiyoruz'' dediği anlatıldı.

Demet Akalın'ın sözlerinin ''hakaret'' suçunu oluşturduğu belirtilen iddianamede, Akalın'ın 4 ay ile 2,5 yıl arasında hapis cezasına çarptırılması istendi. İddianamede ayrıca, tarafların uzlaşmayı kabul etmediklerine de yer verildi.Akalın'ın yargılanmasına, iddianamenin kabul edilmesi halinde İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi'nde başlanacak.

(AA)