kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Mayıs 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Kylie Minogue

Kylie'nin yanında geçirdiği her gün 800 $ kazanacak!

SİNAN ÖZEDİNCİK
SİNAN ÖZEDİNCİK
"Lost"un yıldızı Josh Holloway'i koruyan Ağaoğlu, 17 yıldır güvenlik sektöründe. 2001'den beri Tarkan'ın da koruması olan Ağaoğlu, şimdi de Kylie Minogue'u korumaya hazırlanıyor..
Yaklaşık 17 yıl önce güvenlik sektöründe çalışmaya başlayan Levent Ağaoğlu, geçen süreçte Madonna, Tina Turner, Ricky Martin, Bryan Adams, James Brown, Emma Shaplin, Shakira, Enrique İglesias, Pele, Kevin Costner gibi birçok ünlüyü korumuş bir "yerli bodyguard". Son olarak bir reklam filmi çekimi için ülkemize gelen "Lost"un yıldızı Josh Holloway'i korumuştu. 39 yaşındaki Ağaoğlu'nu diğer meslektaşlarının arasında daha ünlü kılan kişi ise Tarkan. Levent Ağaoğlu, 2001'den beri Tarkan'ın yakın korumalığını yapıyor. İşe, bir kulüpte, içkili müşterilerin yanlış yere girmesini engellemek için tuvalet önünde beklemekle başlayan Ağaoğlu, kendisini geliştirerek uluslararası starların ve organizasyonların emanet edildiği kişi olmayı başarmış.

İDARECİLİK DE YAPTI
* Güvenlik sektöründe çalışmaya nasıl karar verdiniz?
1990'ların başında, Michael Jackson'ın Türkiye'ye geldiği dönemde bu işte yetersiz olduğumuz iyice ortaya çıktı ve organizatör Ahmet San, birçok arkadaşımıza güvenlik şirketi kurmasını önerdi. Onlarla beraber biz de bu sektöre girdik.

* Kendinizi nasıl geliştirdiniz ?
Benim dönemimde organizasyon işleri yabancıların elindeydi. Profesyonelliği onlardan öğrendim. Daha sonra idareci olarak çalıştım ve yakın koruma pozisyonuna geçmeye başlayınca polislikten gelip yakın korumalık yapan büyüklerimden eğitim aldım.

* Tarkan'la çalışmak nasıl gidiyor?
2001'den beri Tarkan'ın yakın korumasıyım. Başka işlerim olunca izin alıyorum. Yemeğe giderken ya da spora giderken beni çağırıyor. Konsere giderken, yurtiçi, yurtdışı konserler olunca ben hep yanındayım.

* Sizden ne tarz bir hizmet bekler?
Her zaman hayranlarının konserlerine rahat girip giremediğini sorar. Müdahalenin kibar olması gerektiğini söyler. Basınla ya da hayran kitlesiyle herhangi bir tartışmaya girmememiz için bizleri uyarır. Onunla çok keyifli çalışıyorum.