kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Mayıs 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Sibel Can, yeni albümü için çalışırken bir yandan da hayranlarından gelen istek üzerine sözü Sezen Aksu'ya müziği Bülent Özdemir'e ait olan 'Benim Yerime de Sev' isimli şarkıya klip çekecek.

Megastar'dan sürpriz bir beste bekliyor

Özlem AVCI/MAGAZİN
Yeni albümü için Sezen Aksu ve Serdar Ortaç'tan beste alan Sibel Can, Tarkan'a da mesaj gönderdi: Sesime uygun bir şarkıyla bana sürpriz yapmalı..
Megastar Tarkan'ın 'Çakmak Çakmak' adlı bestesinin de yer aldığı 'Akşam Sefası' isimli son albümüyle MÜYAP'tan iki ödül birden alan Sibel Can, ağustosta çıkaracağı yeni projesi için çalışmalarını hızlandırdı.

ONSUZ OLMUYOR
'Uğurum' diye tanımladığı Sezen Aksu ve Serdar Ortaç'tan şarkı alan Can, duygusal parçaların ağırlıklı olacağı yeni albümü için Megastar Tarkan'dan da beste istediğini söyledi. Tarkan'sız bir albüm düşünmediğini vurgulayan Sibel Can, "Tarkan'dan yeni albümüme de süpriz bir şey bekliyorum. Sesime uygun bir şarkı olursa eminim Tarkan bana süpriz yapacaktır. Ve yine 'Çakmak Çakmak'ın sözlerindeki gibi tam 12'den yaza damgamı vuracağım" dedi. Yeni albümünde; Serdar Ortaç, Sezen Aksu ve Selami Şahin şarkılarının yanısıra; Ayla Çelik isimli genç bestecinin 'Benim Adım Aşk' adlı bestesiyle de hayli iddialı olduğunu belirten ünlü şarkıcı "Bu şarkı herkesin gönül telini titretecek. 'Benim Adım Aşk'ı herkes çok sevecek" dedi.
Haberin fotoğrafları