kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Mayıs 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Boşuna uğraşıyorlar boşanacağım

BAŞAK ÇOKAN
Annesi Günay Kapani'nin, eşi Erhan Kanioğlu'ndan boşanma kararına karşı çıkmasına çok şaşırdığını belirten popçu Tuğba Özerk: Anneme kırgınım! Boşanma kararımdan asla dönmeyeceğim.....
KARTAL GÜMÜŞ'Ü SUÇLADI!
İki yıl önce evlendiği Kıbrıslı işadamı Erhan Kanioğlu'ndan ayrılmaya karar veren Tuğba Özerk 'Nuh diyor peygamber demiyor!' Kanioğlu'nun barışma çabalarına rağmen kararından vazgeçmeyen Özerk'e geçtiğimiz hafta annesi Günay Kapani de tepki göstermişti. Kapani, kızını asistanı Kartal Gümüş'ün büyüler, fallar ve hocalarla yönlendirdiğini söyleyip "Boşanmasını istemiyorum" demişti. Tuğba Özerk annesinin açıklamasına şöyle cevap verdi:

EVLİLİK SAYFASI KAPANDI!

"Annemin açıklamalarına şaşırdım ve kırıldım. Bu konuşmaları birilerinin dolduruşuna gelerek yaptığına eminim. O, yaşadıklarıma annelik duygularıyla bakıyor. Ancak bu evlilikte ne yaşadığımı ben biliyorum. Kararımla ilgili kimseye hesap vermek zorunda değilim. Evlilik sayfasını kapattım. Annemi dolduruşa getirenler boşuna uğraşıyor. Ne yaparlarsa yapsınlar boşanma kararımdan dönmeyeceğim!"
Haberin fotoğrafları